De beste Discover Samsung-tilbudene: Kjøp Galaxy S24-telefoner, TV-er og mer i forkant av Memorial Day

0
23

Samsung spruter inn i de første dagene av sommeren med en rekke besparelser på toppprodukter som TV-er, telefoner, apparater og mer under teknologigigantens Discover Samsung Summer Sale. 

Også: De 100+ beste Memorial Day-tilbudene du kan handle nå 

Dette salget varer til søndag, og du kan handle Samsungs dagens tilbud, samlet tilbud og ukelange tilbud på deres toppteknologiske produkter. Du finner daglige tilbud på tvers av kategorier for mobil, hjemme, hvitevarer, skjermer og hjemmeunderholdning, som du eksklusivt kan handle hos Samsung. 

Fra telefoner til vaskemaskiner og tørketromler til TV-er, nå din sjanse til å skaffe deg besparelser på topp flaggskip Samsung-enheter. Vi oppdaterer denne listen med nye tilbud, så kom tilbake før salget avsluttes. 

De beste Discover Samsung Summer Sale-tilbudene du kan handle 

Galaxy S24 Ultra (ulåste modeller): Starter på $550 (minneoppgradering på Samsung og et $100 samsung.com e-sertifikat for å legge til favoritttilbehøret ditt. Pluss, spar opptil $750 med forbedret innbytte)Galaxy Flip5 512GB: $500 (spar opptil $500 med forbedret innbytte, gratis lagringsoppgradering til 512 GB ($120 sparing) og $75 e-sertifikat med Carrier SKU-er)85-tommers klasse Samsung Neo QLED 4K QN90C: Spar $200Speed ​​AI Laundry Hub: $1,7909 (000)  980 PRO PCIe® 4.0 NVMe® SSD 1TB: $105 (spar $50) PRO Plus + Reader microSDXC 256GB: $33 (spar $15)
Telefoner

Samsung Galaxy S24 og S24 Plus June Wan/ZDNET

Galaxy S24 Ultra: Fra $549 (lagringsoppgradering på Samsung og spar opptil $750 med innbytte)Galaxy S24+: starter på $399 (lagringsoppgradering og skjermbeskytter på oss, pluss s har opptil $600 med innbytte) Galaxy Z Flip5: Fra $999 (Spar opptil $500 med innbytte + $75 e-sertifikat med operatøraktiveringer)Galaxy Z Fold5: Fra $1799 (Spar opptil $800) med forbedret innbytte + et $100 e-sertifikat med operatøraktivering) Galaxy Buds 2: $109 (spar $40) Galaxy Buds 2 Pro: $180 (spar opptil $50 med innbytte)

Bærbare datamaskiner

Person med en bærbar datamaskin på fanget og ser på en film Samsung

Eksklusiv forhåndsbestilling: Galaxy Book4 Edge 14" & 16″: Forhåndsbestill Galaxy Book4 Edge og få en gratis 50″ Crystal UHD 4k TV 

Smartklokker

Person som har på seg Apple Watch Series 6 og Samsung Galaxy Watch 6 Classic June Wan/ZDNET

Galaxy Watch6: $225 (spar opptil $155)Galaxy Watch6 Classic: $288 (spar opptil $192)Galaxy Watch5 Pro: $332 (spar opptil $169)Galaxy Watch 5 Pro Golf: $340 (spar opptil $160)Galaxy Watch 4: $198 (spar opptil $52)

Lyd & TV

Samsung S95D OLED TV 2024 Jason Hiner/ZDNET

Freestyle Gen 2 med Gaming Hub: $599 (spar $200)85" QE1C QLED 4K TV: $1500 (spar $1300) The Frame TV: $999 (spar opptil $1000) OLED S90C TV: $1299 (spar opp til $1900) Neo QLED: $89k (spar opptil $2400)Neo QLED 8k TVer: $2999 (spar opptil $3000) 98" Q80C QLED 4K TV: (spar $3000 og få gratis TV-montering på Samsung)Terrasse-TVen: (spar opptil $3000 og få gratis TV-montering på Samsung) Premieren: (spar opptil $1200 og få $1000 i rabatt på en rullebar skjerm med LSP9) The Serif TV: $1199 (spar $400) The Sero TV: $1299 (spar $200) 98"Crystal UHD TV: (kjøp en 98DU900 og få HW-Q600C lydplanke på Samsung) Q- serie 11.1.4 kap. Trådløs Dolby ATMOS Soundbar Q990C: $1399 (spar $500) 

Samsung Frame TV

Spar opptil $1000

SAMSUNG 50 Samsung/ZDNET

Alle Samsung-størrelser populære The Frame TV får rabatt under Discover Samsung Spring Sale denne uken. Så hvis du har lett etter en kvalitets-TV som ikke vil ødelegge estetikken til stuen din, trenger du ikke lete lenger. 

Frame er en QLED 4K TV, med en antirefleks matt skjerm for å begrense gjenskinn dag og natt. Når du slår på kunstmodus, blir TV-en en skjerm for din personlige kunst- eller fotosamling, eller for ikoniske gjenstander fra Metropolitan Museum of Art. 

The Frame TV inkluderer også et slim-fit veggfeste, slik at du kan henge TV-en inntil veggen for å se ut som en bilderamme. Samsung har også som mål å begrense skjemmende kabler med bare én kabel som trengs, og holde øynene på selve skjermen. Du kan også velge en tilpassbar ramme for å få The Frame til å passe inn i hjemmeinnredningen din. 

Se nå på Samsung

Samsung Freestyle 2

Spar $200

Nærbilde av Samsung Freestyle 2-projektorlampen Allison Murray/ZDNET

Gjeldende pris: $600Original pris: $800

Samsungs Freestyle 2 kombinerer en projektor og en spillhub alt-i-ett, og Freestyle 2 bygger på forgjengeren med større funksjonalitet, en bedre fjernkontroll og noen bokstavelig talt spillendrende funksjoner. Faktisk, det som er helt unikt med Samsung Freestyle 2 Gaming Hub, er at du ikke trenger en fysisk konsoll for å spille et spill, men bare Freestyle 2, internettilgang og spillkontroller.

Les mer: Samsungs siste svingbare projektor er i hemmelighet den beste spillkonsollen du kan kjøpe

Da ZDNETs Allison Murray og mannen hennes testet Freestyle 2 i hjemmet deres, ble de imponert over den bærbare projektoren. ;s kraftfulle verdi, og muligheten til å spille videospill fra taket – eller et hvilket som helst rom i huset med en åpen vegg. 

“Min mann var i stand til å spille Rocket League med et gratis medlemskap til GeForce Now, og andre gratis spill som Fortnite var også tilgjengelig. Den generelle spillopplevelsen vil avhenge av Wi-Fi-tilkoblingen din, men grafikken var krystallklar, og Freestyle 2 lastet spillene raskt uten praktisk talt noen feil," Murray sa. 

Og Freestyle 2's projiseringsevner var heller ikke mangelfulle. 

"Samsung Freestyle 2 imponerte meg med både bildekvalitet, evnen til autofokus – enten det var projisert på et skrånende tak eller en projektorskjerm – og den generelle opplevelsen av oppsett og streaming," Murray skrev i sin anmeldelse. 

Se nå hos Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 5 256GB – Blå

Få opptil $800 i bytte- i kreditt + $100 e-sertifikat med operatøraktivering

fold-5-x-3-colors Jason Hiner/ZDNET

Gjeldende pris: Få opptil $800 i innbyttekreditt Opprinnelig pris: $1800

Samsungs Galaxy Z Fold 5 er også i salg akkurat nå. Og teknologigigantens sammenleggbare telefon er ikke en du bør gå glipp av. Hvis du er ny i verden med sammenleggbare telefoner, sier ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner å tenke på Samsung Galaxy Z Fold 5 som et 7-tommers nettbrett som du bretter sammen og legger i lommen, i stedet for å sammenligne det med telefoner som Galaxy S23 Ultra eller iPhone 14 Pro Max. 

Mer: Samsung Galaxy Z Fold 5 hands -on review

Hiner gikk hands-on med Z Fold 5 i 2023, og hyllet oppgraderingene fra Fold 4, og la vekt på de multifunksjonelle egenskapene den kan tilby deg.&# xA0;

“Hvis du har komplekst arbeid å gjøre mens du er på farten – for eksempel videosamtaler, håndtering av regneark, arbeid i prosjektstyringsdokumenter og andre former for komplisert multitasking der du kommuniserer og ser på dokumenter samtidig — Da kan Fold 5 spare deg for tid, gjøre deg mer effektiv og hjelpe deg med å fungere med full kapasitet mens du er på farten," Hiner skrev i sin anmeldelse. 

Se nå hos Samsung

Når vil disse avtalene utløpe?

Samsungs Discover-salg starter offisielt 20. mai og varer ut Søndag 26. mai. Det er mystiske tilbud, dagens tilbud, ukelange rabatter og mer gjennom hele arrangementet, så hold øye med favorittproduktene dine denne uken. 

Som alltid, avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av disse avtalene, men vær ikke bekymret – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.