Synthesia 2.0 gjenoppfinner AI-video for bedrifter

0
15
07 Synthesia

Flere og flere bedrifter bruker videoinnhold for å støtte intern og ekstern kommunikasjon, forenkle ansattes ombordstigning og øke engasjementet med instruksjonsinnhold. Kunstig intelligens (AI)-selskapet Synthesia kan ha det neste verktøyet for boomen. 

Etter selskapets lansering i april av sin nye linje med Expressive AI Avatars – som viser uttrykk, kroppsspråk og tonefall basert på manuset en bruker laster opp – utvider Synthesia nå tilbudene sine. På mandag lanserte selskapet Synthesia 2.0, en plattform for ende-til-ende AI-videoskaping for bedrifter. 

Også: Denne AI-videoplattformen vil sette sammen en kort for deg fra start til slutt

Plattformen tar sikte på å “gjenoppfinne alle aspekter av videoproduksjons- og distribusjonsprosessen” med verktøy for å lage AI-genererte videoer i stor skala, ifølge pressemeldingen. 

“Det handler ikke lenger bare om å tilby et verktøy for folk å lage AI-videopresentasjoner. Det er å tenke på hvordan vi kan hjelpe disse virksomhetene med å overvinne disse utfordringene," Alexandru Voica, Synthesias sjef for selskapssaker og policy, fortalte ZDNET. 

Her er noen nøkkelfunksjoner i Synthesia 2.0.

Personlige AI-avatarer

I Synthesia 2.0 kan brukere lage sine avatarer på to måter: ved å besøke et studio og ta bilder av seg selv med HD-kameraer eller ved å ta bilder hjemme på telefonen eller webkameraet. De nye avatarene vil ha forbedret leppesynkronisering og naturlig klingende stemmer. De nye avatarene vil også la brukere replikere stemmene sine på mer enn 30 språk. 

AI Video Assistant 

Synthesias AI Video Assistant kan allerede hjelpe med manusskriving. Brukere velger en mal, skriver forespørselen deres og laster opp alle dokumenter de har for kontekst. De kan også spesifisere foretrukket tonefall, lengde og publikum. AI Video Assistant vil deretter lage et utkast til en video. 

Fra og med neste måned i 2.0 vil AI Video Assistant bygge merkeelementer som fonter, logoer og farger inn i hver video for kontinuitet på tvers av innholdet . Assistenten vil også kunne masselage videoer. Brukere vil velge malen sin og koble til kunnskapsbasen sin, for eksempel et sett med hjelpesenterartikler, og assistenten vil generere en samling videoer.

02-ai-video-assistant-custom-brand-kits .png Synthesia

AI Screen Recorder

Denne nye funksjonen lager sømløse videoer fra skjermopptak, og automatiserer redigeringsprosessen med intuitiv støtte. Funksjonen tar sikte på å strømlinjeforme trinnene i å lage en instruksjonsvideo med skjerminnspilt innhold, som normalt betyr sprett mellom flere applikasjoner. I 2.0, "når opptaket er gjort, er videoen umiddelbart tilgjengelig for redigering, med voiceoveren transkribert, perfekt matchende skjermbildet, og automatiske zoomeffekter for å understreke nøkkelhandlinger," utgivelsen forklarer. Brukere kan også legge til sine avatarer i videoen. 

Også: Vyonds videogenerator legger til AI som bedrifter vil elske. Prøv selv

AI-aktiverte verktøy som dette kan spare teamets tid. "Ni av 10 personer kan lage sin første video på mindre enn 10 minutter, uten forutgående erfaring," ifølge pressemeldingen. AI Screen Recorder vil være tilgjengelig i løpet av de neste månedene, selv om Synthesia ikke spesifiserte nøyaktig når.

05-ai-screen-recorder.png Synthesia

Personlig tilpasset videospiller

Synthesia bygger personlig tilpasset videovisningsprogramvare med mer avanserte oversettelsesmuligheter. For tiden lar Synthesia brukere oversette videoene sine automatisk til mer enn 120 språk; 2.0 oppgraderer denne funksjonen og reduserer filbehandlingen ved å bruke kildefilen for å holde andre språkversjoner oppdatert. Hvis brukere trenger å oppdatere originalvideoen sin, vil Synthesia automatisk oppdatere andre språkversjoner for konsistens, uten å lage flere filer.

Også: De beste AI-bildegeneratorene i 2024: Testet og anmeldt

En annen funksjon er en videospiller med interaktive og personlig tilpassede seeropplevelser i sanntid. Fra og med neste måned kan brukere dele videoene sine via Synthesias spiller, og de vil automatisk spille av på seerens språk. 

09-multi-lingual-support-in-new-video -player.png Synthesia

Selskapet ertet også fremtidige utgivelser, inkludert neste generasjon av sine AI-avatarer. Senere i år vil Avatarer ha fulle kropper og hender de kan bruke til å uttrykke seg. "De vil kunne ha personligheter og fortelle fengslende historier ved å bruke hele spekteret av kroppsspråk som er tilgjengelig for mennesker," ifølge pressemeldingen. 

Hvis du lurer på om bruk av syntetiske avatarer i innholdet ditt er effektivt, fant en studie at de var like engasjerende som menneskelige presentatører – helt til deltakerne begynte å oppfatte dem som AI-genererte. 

Også kommer senere i år interaktive funksjoner i Synthesias videospiller, inkludert “klikkbare hotspots, innebygde skjemaer, spørrekonkurranser og personlig oppfordring til -handlinger," kunngjøringen sier. 

Sikkerhet

I tråd med Synthesias retningslinjer for sikkerhet og personvern, la selskapet vekt på fortsatte forbedringer med lanseringen av 2.0. I følge pressemeldingen mottar selskapet sin ISO/IEC 42001-sertifisering, “verdens første standard for AI-ledelse, som gir en strukturert måte å håndtere risikoer og muligheter knyttet til AI på, og balanserer innovasjon med styring ."