Jeg har alltid denne $49 powerbanken i bilen min på grunn av en livreddende funksjon

0
15
Beskriv hva som vises på bildet. Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkel takeaways

AstroAI 2000A 12V jumpstarter er tilgjengelig fra Amazon for $49. Den er enkel å bruke, har en lys, tydelig skjerm og er kraftig nok til over et dusin tjuvstarter.
Det er ingen USB-C-utgangsport.

Akkurat nå er det sommer, og bilbatteriene er på sitt beste. Været er varmt, og det er ingen is, frost eller snø. Gi det noen måneder, og du vil snart finne ut om bilbatteriet ditt er klart for en ny vinter.

Hvis du er heldig, kan det hende at bilen din vakler om morgenen når du er hjemme, eller et sted du kan få nødhjelp på vei. Hvis du er uheldig – og det er alltid verdt å planlegge når lykken ikke er på vår side – vil bilen din bestemme seg for å dø om natten når det er kaldt og vått.

Også: De beste powerbankene du kan kjøpe: Eksperttestet

Dette er grunnen til at det alltid er godt å være klar til å hjelpe seg selv (eller andre, som det meste av tiden) Jeg trenger en starthjelp, den er for en annens kjøretøy). Kort sagt, jeg tror AstroAI 2000A 12V startmotor hører hjemme i enhver bils hanskerom eller bagasjerom. 

Se på Amazon

Tekniske spesifikasjoner for AstroAI 2000A 12V jumpstarter

Kapasitet: 48,84WhToppstrøm: 2000 ampereProduktdimensjoner: 3,8 x 6,7 x 1,6 tommerUtgangsporter
USB- A 3.0
: 5V⎓3A eller 9V⎓2A
USB-A 2.0: 5V⎓2.4A
DC : 15V⎓10AInngang
USB-C-port
: 5V⎓2A eller 9V⎓2ALadetid: 3,5 timer ved 9V⎓ 2A Vekt: 2 lbsKompatibilitet: 7,0L gass/3,0L diesel 12V-motorer

Jeg er gammel nok til å huske da hoppstartere var enorme, tunge enheter som inneholdt blybatterier. Egentlig kan jeg huske da vi tjuvstartet biler med startkabler. Ting har gått videre, og nå kan du få en enhet som er en erstatning for bilens batteri som ikke er mye større enn en strømbank.

Siden folk flest ikke trenger å starte biler hele tiden, er denne enheten først og fremst en stor kraftbank. Den har to USB-A-porter for lading av enheter og en DC-utgang der du kan koble til en bil 12V-kontakt til strømenheter, for eksempel bilstøvsugere, kjøleskap og dekkkompressorer.

Utganger og inngang for lading.

Utganger og inngang for lading

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Det er en USB-C-port innebygd i startmotoren, selv om den kun brukes til å lade enheten. Det er synd fordi USB-C nå er stort sett standard overalt, og lading av moderne enheter med USB-A er treg. Når det er sagt, er det en stor fordel å ha USB-C for å lade startmotoren fremfor enheter som fortsatt bruker mikro-USB.

Dessuten: Denne kraftige powerbanken er perfekt hvis du lader mange enheter

På slutten av startmotoren er det et kompass. Selv om jeg ikke er sikker på hva jeg ville brukt det til, peker kompasset på en måte nordover, noe som er en fin forandring fra noen av de andre jeg har sett innebygd i ting som kraftbanker.

Kompasset.

Kompasset.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET< /figure>

Ingen jumpstarter ville vært komplett uten en LED-lommelykt, og denne tilbyr fire moduser: lommelykt, strobe, SOS og blinkende røde varsellys. Det er en fin funksjon, spesielt når du prøver å starte bilen om natten i regnet.

LED-lommelykt

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

LCD-skjermen er stor, klar og lett å lese om natten og i sterkt solskinn, og gir deg en rask oversikt over hva som starter gjør det.

Rundt skjermen er det tre taktile knapper som slår på startmotoren, på lommelykten og på boost-modusen. Det er også et lys som viser når startmotoren lades.

LED-skjerm og knapper.

LED-skjerm og knapper

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Hovedformålet med startmotoren er, som navnet antyder, å starte kjøretøy med tomt batteri. Kan AstroAI 2000A gjøre dette? Du vedder på at det kan. Jeg testet enheten flere ganger og fant ut at hver start tok omtrent 5 % av batterilevetiden. Hvis jeg byttet til boost-modus, nødvendig hvis bilbatteriet er alvorlig utladet, tok hver start omtrent 10 %.

Også: Ødelegger billading iPhone-en din?

Alt ved jumpstarteren er fin, enkel og grei, som er akkurat det du trenger fordi, som jeg nevnte tidligere, er sjansen stor for at du ikke vil bruke jumpstarteren på en lys solskinnsdag. Det er sannsynlig at det blir mørkt, kaldt og vått, så jo enklere enheten er, jo bedre.

AstroAI 2000A 12V startmotor i aksjon.

AstroAI 2000A 12V startmotor i aksjon

Adrian Kingsley -Hughes/ZDNET

Prosessen er enkel. Koble startkablene til startmotoren, fest krokodilleklemmene til de riktige terminalene på bilens batteri, slå på startmotoren og start kjøretøyet som normalt. Når du er ferdig, kan du pakke alt i en hendig liten pose, klar til neste gang du trenger enheten. 

ZDNETs kjøpsråd

AstroAI 2000A 12V jumpstarter er et pent, brukervennlig, men likevel kraftig sett. For $49 er det vanskelig å gå galt. Enten du vil lade telefonen eller starte bilen, er denne startmotoren opp til jobben. Alt du trenger å gjøre er å åpne bilens panser, finne bilens batteri, og startmotoren vil lede deg gjennom resten.

Denne enheten viser hva et nødverktøy skal være. Denne startmotoren er noe du kan bruke hver dag til å lade smarttelefonen og nettbrettet, i stedet for noe du kaster inn i bagasjerommet og glemmer til bilen din går i stykker.