Hvorfor denne allsidige luftpumpen er mitt nye must-have for reiser (og det koster bare $60)

0
10
AstroAI Dual Motor bærbar luftkompressor =

AstroAI Dual Motor bærbar luftkompressor

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Den bærbare luftkompressoren AstroAI Dual Motor er tilgjengelig fra Amazon for $60. Ikke bare vil denne kjøre på et AC-uttak og en bils 12V-uttak, men den har også høyt trykk og høyt volum luftmoduser.
Knappene som brukes til forhåndsinnstillingene er litt små og vanskelige å lese, spesielt i mørket.

Dekkene på bilen eller sykkelen din trenger å pumpes opp på et tidspunkt, men det gjør også luftmadrasser, campingsenger og alt sportsutstyret ditt. Selv om det er en viss form for nostalgi ved å bruke en fot- eller håndpumpe, er det ingenting som slår bekvemmeligheten til en elektrisk pumpe. Problemet er at med de fleste elektriske pumper må du velge om du vil ha en AC-drevet enhet eller en som kan drives fra et kjøretøys 12V-system.

Også:&#xA0 ;De beste kraftbankene: Eksperttestet

Hvis du leter etter en pumpe som gir deg fleksibiliteten til å bruke begge strømkildene, gjør AstroAI Dual Motor nettopp det. Denne allsidige 12VDC/110VAC 150PSI bærbare luftkompressoren blåser opp både dekk og sportsutstyr raskt og enkelt. Ikke mer å slite med manuelle pumper eller være begrenset av strømalternativene dine.

Se på Amazon

AstroAI Dual Motor luftkompressor tekniske spesifikasjoner

Strøm: 110V AC og 12V DC bil Maks inflasjonshastighet: 350 liter/minMaks trykk: 150 PSILuftutgang: To moduser – høyt trykk for dekk, høyt volum for luftmadrasser og jollerDisplay: Viser forhåndsinnstilt trykk og nåværende trykkLys: 9 x LED, 120 lumenMaks lydnivå: 78 dBTilbehør: 2 x luftdyser, nåleventiladapter, erstatningssikring, Presta til Schrader-adapterDimensjoner: 9,97 x 25,91 x 16 cm Vekt: 1,97 kg 

AstroAI Dual Motor luftkompressor

AstroAI Dual Motor luftkompressor

AstroAI< /figur>

Jeg liker å ha en liten luftkompressor for hånden for å holde dekkene på bilen og e-sykkelen på riktig trykk. Dette er definitivt noe du må gjøre med en bil, siden riktig dekktrykk ikke bare er tryggere, men også sparer drivstoff. Til nå har jeg imidlertid måttet velge mellom en luftkompressor som kjører fra et kjøretøys 12V-utgang, eller en som drives fra en stikkontakt.

Ikke lenger! AstroAI Dual Motor-luftkompressoren kan drives fra begge, noe som betyr at den er like nyttig i garasjen som når jeg er på veien.

Også: Dette er beste bildiagnoseverktøyet jeg noen gang har brukt

En annen funksjon jeg liker er at den har to moduser: Høytrykksmodusen er designet for å få luft raskt inn i dekkene, og høyvolummodusen er for å blåse opp større gjenstander som luftmadrasser og joller. Igjen, jeg trenger ikke å velge, for her har jeg den ene luftkompressoren som gjør alt.

AstroAI Dual Motor bærbar luftkompressor

AstroAI Dual Motor bærbart luftkompressortilbehør.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Kompressoren kommer med en haug med tilbehør for å pumpe opp ting fra sykkeldekk til fotballer, og det er også en reservesikring i tilfelle den som er i den spretter — jeg har presset gjennomgangsenheten hardt, og ikke hatt noen problemer med den overhodet. 

AstroAI Dual Motor bærbar luftkompressor

Kontrollpanelet er ganske vanskelig å lese i mørkt.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Jeg synes de svarte knappene på kontrollplaten er litt vanskelige å lese, spesielt i mørket, men jeg liker fremdriftslinjen i sanntid som viser pumpens fremdrift til det forhåndsinnstilte trykket er nådd en fin touch.

ZDNETs kjøpsråd

Jeg har lett etter en allsidig bærbar luftkompressor i en stund , og å finne en som ikke bare har den funksjonen, men som også har muligheten til å bytte mellom høytrykks- og høyvolummoduser er fantastisk. 

Dette gjør AstroAI Dual Motor-luftkompressoren til en super- allsidig bit av sett, og ideell for både på verkstedet og i bilen. Og for $43 er dette en av de mest prisgunstige bærbare luftkompressorene på markedet.