Kjøpe Mac eller iPad til skolen? Du kan få et Apple-gavekort på $150. Slik gjør du

0
11
Applehøyde

Elevene kan spare mye denne skolestartsesongen. (inkludert på nye iPad Air og MacBook Air) med Apples utdanningsrabatter. 

Kerry Wan/ZDNET

Selv om det føles som om vi bare starter hundedagene om sommeren, er det nye skoleåret rett rundt hjørnet. Med mange høyskoler og universiteter som starter høstsemesteret i august, og skoler som spenner fra barneskoler til videregående skoler som kommer tilbake før Labor Day, vil studenter i alle aldre snart tilbake til pultene sine. 

Dessuten: Disse 5 gadgetene er de grunnleggende tingene du faktisk vil strekke deg etter

Og hvis du ønsker å få de beste tilbudene på tilbake-til-skolen-teknologi som vil vare hele året, vet du sannsynligvis allerede at shopping for de beste bærbare datamaskinene, nettbrettene, iPadene, ørepluggene og andre tekniske nødvendigheter starter tidlig. I tillegg, hvis du ønsker å være en enda mer kunnskapsrik shopper, kan du dra nytte av pedagogiske rabatter og tilbud eksklusive for studenter, lærere og noen ganger foreldre.

Også: Hvordan velge en bærbar datamaskin for college: 4 ting å vurdere og 10 bærbare datamaskiner vi anbefaler

Hvis du er en Apple-fan, vil du ikke være uten sparing dette skoleåret. Apples utdanningsbutikk er full av rabatter og besparelser på toppprodukter som iPads og MacBooks, AppleCare, Apple Music og mer. Fra nå og frem til 30. september kan elever, lærere og foreldre som kjøper på vegne av studentene sine dra nytte av flere undervisningstilbud som er utviklet for å gjøre den daglige pedagogiske arbeidsflyten enklere. Ansatte ved offentlige eller private grunnskoleinstitusjoner er også kvalifisert for dette tilbudet, og mer detaljerte vilkår og kvalifikasjonsinformasjon er gitt på Apples nettsted. 

Et av de mest fristende tilbudene denne sesongen? Apple tilbyr studenter på vei til skolen et gavekort på opptil $150 og 20 % rabatt på AppleCare i tillegg til rabatterte utdanningspriser på Mac og iPad (og ja, dette inkluderer den nye iPad Air og nye MacBook Air). 

Kjøp en Mac eller iPad og få opptil et gavekort på 150 USD

Kjøp en Mac eller iPad og få opptil et gavekort på 150 USD

Se nå på Apple

Den nye iPad Air (2024) har fire lagringskapasiteter, som starter på 128 GB og går opp til 1 TB for både 11-tommers og 13-tommers modellene. 11-tommers iPad Air med 128 GB lagringsplass koster 599 dollar, samme pris som forrige generasjons 10,9-tommers modell med halvparten av lagringsplassen, på 64 GB. Den har også en M2-brikke, en oppgradering fra M1 på femtegenerasjonsmodellen. Apple sier at M2-brikken gir den nye iPad Air en 50 % raskere ytelse enn den forrige M1-modellen og tre ganger raskere enn A13 Bionic-modellen. 

ZDNETs Maria Diaz testet den nye iPaden Air etter utgivelsen i mai, og selv om hun ikke var overrasket over enhetens siste oppgraderinger, sa hun at det fortsatt er et levedyktig alternativ for de som leter etter den mest oppdaterte iPad. “Hvis du vil ha en lett, storskjerm-iPad med de fleste Apple-fiksene, kan årets modell være det mest fornuftige alternativet for forbrukere,”" Diaz sier. 

Også: MacBook Pro vs. MacBook Air: Hvordan bestemme hvilken du skal få

Den nye MacBook Air M3 er den bærbare datamaskinen som ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner kaller “Apples AI-datamaskin for massene.” "M3 MacBook Air er en verdig etterfølger, nå tilgjengelig i to størrelser, 13-tommer og 15-tommer. ZDNET har testet begge deler den siste uken og har blitt imponert nok over de tre store oppgraderingene deres til at det gjør disse nye maskinene til en enkel kjøpsanbefaling for proffer og entusiaster som trenger mer AI-kraft og flere eksterne skjermer," Hiner sier. 

Apple er ikke det eneste merket som tilbyr studentrabatter denne sommeren. Her er lenkene til studentrabattregistreringer for flere store produsenter:

Apple Education Store
Lenovo: Student-, lærer- og foreldrerabatterHP-utdanningsrabatterBeste kjøp: Laptoprabatter for studenterDell StudentrabatterMicrosoft: Tekniske nødvendigheter for campuslivet ProgramAcer studentrabatter
Razer Education Purchase Program

Enda flere pedagogiske tilbud fra Apple

Apple Music Student Plan med gratis AppleTV+ for $5,99/måned (spar $5/måned)

.Apple Music Student Plan med gratis AppleTV+ for $5,99/måned (spar $5/måned)

Se nå på Apple apple-care

20 % rabatt på AppleCare

Se nå hos Apple apple-pro-apps-education-bundle

Pro Apps Bundle for Education

Se nå hos Apple

Når vil disse avtalene utløpe?

Frem til 30. september 2024, studenter på vei til college, foreldrene deres, og alle lærere kan motta et gavekort på opptil $150 og 20 % rabatt på AppleCare i tillegg til rabatterte utdanningspriser på Mac og iPad.