De beste tidlige Prime Day Samsung-tilbudene

0
15

Amazon's Prime Day er e-handelsgigantens største shoppingbegivenhet i året. I år arrangeres den 16. og 17. juli. Prime Day tilbyr rabatter på en rekke kategorier, inkludert teknologi, hvitevarer, klær, hageprodukter og mer – med rabatter på de beste Samsung-produktene som forventes å dukke opp.

Prime Day gir fantastiske rabatter og tilbud på teknologi hvert år, og Samsung unnlater aldri å dukke opp – noe som gir deg muligheten til å kjøpe rabatterte TV-er, bærbare datamaskiner, smartklokker, apparater og andre dingser. (Med nye telefoner og annen maskinvare som forventes å dukke opp hos Samsung Unpacked uken før Prime Day, er det mulig at rabatter på eldre teknologi kan bli enda dypere.)

OgsåDe beste Prime Day-tilbudene akkurat nå

Vi har funnet de beste Samsung-tilbudene som er tilgjengelige nå før Prime Day lanseres. Sjekk dem ut nedenfor.

Se på Amazon

Beste tidlige Samsung-tilbud for Amazon Prime Day 2024

Når nye Samsung-tilbud vises, vil vi oppdatere listen vår med de mest bemerkelsesverdige rabattene vi finner.  

Samsung Galaxy Z Flip5 for $850 (spar $270): Nå er et flott øyeblikk for å kjøpe en rabatt Samsung Galaxy Z Flip5-smarttelefon, en sammenleggbar enhet med 512 GB SSD-lagring (og vårt valg for den beste kompakte Samsung-telefonen.)Samsung Galaxy Watch 6 for $240 (spar $90): Samsung Galaxy Watch 6, vår favoritt Samsung-smartklokke, er tilgjengelig tidlig med 27 % rabatt. Denne 44 mm-smartklokken kommer med treningssporing, søvncoaching, mobiltilkobling og mer.Samsung Galaxy Buds 2 Pro for $150 (spar $80): Hvis du er i markedet for å oppgradere dine eksisterende øreplugger, kan du spare $80 på et par av Samsung Galaxy Buds 2 Pro hos Amazon.Samsung Galaxy Tab S9+ Plus-nettbrett for $749 (spar $251): En utmerket tidlig deal for et Samsung-nettbrett er for S9+, en 12,4-tommers modell med en Snapdragon 8 Gen 2-prosessor og 256 GB SSD lagring.Samsung Chromebook Plus V2 for $250 (spar $30): Chromebook-fans: Amazon tilbyr rabatt på Samsung Chromebook Plus V2. Denne Chromebooken har en 12-tommers FHD+-skjerm og 128 GB lagring.Samsung Galaxy Book4 Pro for $1 150 (spar $350): For en solid arbeidshest-bærbar datamaskin som vil vare i mange år framover, bør du vurdere å kjøpe en 14-tommers Galaxy Book4 Pro hos Amazon .Samsung Galaxy Tab A9+ nettbrett for $180 (spar $40): Hvis du ønsker å kjøpe et budsjettvennlig nettbrett, er Galaxy Tab A9 tilgjengelig på Amazon med $40 rabatt.Samsung Galaxy Watch 6 Classic for $260 (spar $50): En alternativ smartklokke på salg er den klassiske versjonen av Galaxy Watch 6. Du kan spare $50 på 47 mm-modellen.Samsung 85-tommers klasse 4K Crystal UHD TV for $1498 (spar $199): Hvis du ønsker å imponere venner og familie med en fantastisk, stor skjerm for sportsbegivenheter og filmer, tenk på rabatten som er tilgjengelig på en 4K 85-tommers TV hos Amazon.Samsung 55-tommers klasse QLED 4K TV for $698 (spar $100): Du kan spare $100 på en 2024 55-tommers Samsung TV med en QLED-skjerm, en bevegelsesakselerator og en innebygd Alexa-stemmeassistent.

Samsung Galaxy Z Flip5

Spar $270

Samsung Galaxy Z Flip 5 DisplayJune Wan/ZDNET

Nåværende pris: $850Original pris: $1120

Samsung Galaxy Z Flip5, en av Samsungs nyeste design innen flip-telefonen space (før den ryktede utgivelsen av Flip6), er for øyeblikket til salgs for bare $850 på Amazon i forkant av Prime Day. Hvis du vil dra nytte av en rabatt på $270 på en modell med 512 GB SSD-lagring, gjør det så lenge lageret rekker.

Også: Samsung Galaxy Z Flip 5 anmeldelse: Tre funksjoner jeg elsker (og to som jeg fortsatt ønsker meg)

Se nå på Amazon

Samsung Galaxy Buds 2 Pro-ørepropper

< h3>Spar $80

Galaxy Buds 2 Pro

Nåværende pris: $150Originalpris: $230 sterk>

Hvis du vil kjøpe noen kvalitetsøreplugger til smarttelefonen din, bør du vurdere å kjøpe et par Samsung Galaxy Buds 2 Pro-ørepropper. Du kan få en rabatt på $80 over hos Amazon på disse øreproppene, som er trådløse, Bluetooth-aktiverte og støyreduserende. 

Se nå på Amazon

Samsung Galaxy Watch 6

Spar $90

Samsung Galaxy Watch 6 ClassicJune Wan/ZDNET

Nåværende pris: $240Original pris: $330

En annen verdig avtale i forkant av Amazon Prime Day er for Samsung Galaxy Watch 6. Denne klokke, tilgjengelig i 44 mm-varianten, tilbyr brukere Bluetooth og mobiltilkobling, en søvnsporing, livsstils- og helseapper, og til og med et søvnveiledningssystem.

Se nå på Amazon

Samsung Galaxy Book4 Pro bærbar

Spar $350

SAMSUNG 14 Amazon/ZDNET

Nåværende pris: $1150Opprinnelig pris: $1500

Du kan nyte en betydelig rabatt på $350 på den bærbare Samsung Galaxy Book4 Pro i forkant av Amazon Prime Day. Denne bærbare datamaskinen kommer med en 14-tommers AMOLED-berøringsskjerm, en Intel Core 7 Ultra-prosessor og 512 GB SSD-lagring. Gitt disse spesifikasjonene vil denne bærbare datamaskinen passe alle som studerer eller jobber hjemmefra.

Se nå på Amazon

Samsung 55-tommers QLED 4K TV

Spar $100< /h3> SAMSUNG 55-tommers klasse QLED 4K Q60D Amazon/ZDNET

Nåværende pris: $698Opprinnelig pris: $798

En av våre favoritt-TV-tilbud i forkant av Prime Day er for en 55-tommers Samsung-modell tilgjengelig på Amazon. Du kan spare $100 på denne slanke TV-en, som gir deg en QLED 4K-skjerm, bevegelsesakselerasjon, en spillhub og en innebygd Alexa-stemmeassistent. 

Se nå på Amazon

Mer tidlige Prime Day Samsung-tilbud

skjermbilde-2024-07-01-at-10-40 -11am.png Jason Hiner/ZDNET

Samsung 65-tommers QLED 4K Q60D for $898 (spar $100): Hvis du trenger litt mer skjermeiendom, bør du vurdere 65-tommers Samsung QLED 4K TV på Amazon, tilgjengelig for $898.Samsung Galaxy Chromebook 2 for $395 (spar $305) : For en grunnleggende Chromebook som passer for skole- og daglige nettoppgaver, bør du vurdere den seriøse rabatten som er tilgjengelig på Samsung Galaxy Chromebook 2.Samsung Galaxy S24-smarttelefon for $720 (spar $80): Hvis du vil oppdatere smarttelefonen din, kan du nå hente en rimelig Galaxy S24-modell med $80 rabatt.Samsung Galaxy A35 5G A Series for $350 (spar $50): For en budsjettvennlig smarttelefon betaler du bare $350 for en Galaxy A35, 5G-klar A-Series.Samsung T7 Bærbar SSD, 2TB for $169 (spar $101): En bemerkelsesverdig rabatt på over $100 er tilgjengelig for en bærbar lagringsstasjon fra Samsung. Denne enheten har en kapasitet på 2 TB.Samsung Galaxy SmartTag2 for $26 (spar $4): Et alternativ til Apple AirTags, SmartTag2 GPS-tracker kan brukes til å finne de manglende nøklene eller lommeboken.Samsung 990 EVO SSD 1TB for $79 (spar $70): Du kan spare 47 % på den typiske veiledende prisen for Samsung 990 EVO SSD 1TB, et flott alternativ hvis du trenger å oppgradere PCens interne lagring.Samsung Galaxy Tab S9 FE-nettbrett for $380 (spar $70): Et alternativt nettbrettalternativ på salg er Samsung Galaxy Tab S9, med en 10,9-tommers skjerm og 128 GB lagringsplass.

Vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024? 

Amazon Prime Day 2024 vil offisielt kjøre fra 16. juli kl. 12.01 PDT til og med 17. juli. Du kan imidlertid forvente at avtaler vises før arrangementet, og konkurrenter – som Walmart og Best Buy – kan også kjøre sine egne versjoner av et sommersalg. 

Når begynner Prime Day?

Prime Day 2024 starter tirsdag 16. juli kl. 12.01 PT og varer til og med onsdag 17. juli. Det årlige to-dagers salget vil vare i 48 timer, selv om tilbud vil begynne å dukke opp på forhånd, og enkelte rabatter kan også henge rundt i noen dager etterpå. Husk at produktene med de beste tilbudene sannsynligvis vil bli utsolgt raskt. 

Hva er Amazon Prime Day?

Den første Prime Day var tilbake i 2015 og har skjedd hvert år siden og holdes vanligvis i juli. Selv om Amazon har forgrenet seg for å legge til et Prime-arrangement i oktober og kjører en ekstremt populær Black Friday-uke, er Prime Day fortsatt en av de mest populære salgsarrangementene.

Prime Day gir Amazon Prime-medlemmer eksklusiv tilgang til tilbud på Amazon.com på tvers av alle kategorier, inkludert hjem, teknologi, klær og mer. Men du kan alltid registrere deg for en prøveversjon for å få tilgang til hele salget uten å være medlem. 

Er Samsung-produkter virkelig billigere på Prime Day? 

Du kan dra nytte av gode tilbud på Samsung-produkter under det to dager lange salgsarrangementet. Hvis en ny Samsung-enhet nettopp har blitt lansert, er den kanskje ikke inkludert, og du vil ofte oppdage at eldre produkter vil ha de beste rabattene – noe som gir plass til nye enheter.

Hvordan gjorde vi velge disse Prime Day-tilbudene?

ZDNET-forfattere og -anmeldere vil bare inkludere tilbud som fanger oppmerksomheten våre: produkter vi har praktisk erfaring med, ønsker eller vil anbefale til våre lesere. 

Vi bruker vår egen erfaring, kunnskap og forskning for å bedømme verdien av en avtale som vises under Prime Day, sammen med prissporingsverktøy og tjenester, for å sammenligne historiske prisdata og avgjøre om vi vurderer en avtale eller ikke være av reell verdi. Videre vurderer vi selve prispunktet: selv om vi har sett et produkt med et lavere prispunkt tidligere hvis den nye prisen fortsatt er verdifull, vil vi vurdere produktets inkludering. 

Vi liker å se rabatter på minst 20 prosent, men i noen tilfeller – som for eksempel Apple-avtaler, som ofte har mindre rabatt tilgjengelig – kan vi fortsatt inkludere en avtale hvis den viser valuta for pengene.' xA0;