Amazon Alexa en de Logitech Harmony Hub: voor het toevoegen van voice controle voor uw entertainment center

0
404
logitech-hub.jpg

Harmony Hub, afbeelding door David Gewirtz.

Ik ben een entertainment center geek. Ik heb het aansluiten van VideoGuides, WebTVs, TiVos, Dvr ‘s, Apple Tv’ s, gaming consoles, luidsprekers en versterkers samen sinds voordat het web bestond.

Terwijl de versnelling is veranderd door de jaren heen een constante is altijd gebleven: schakelen tussen de apparaten is altijd een beetje pijn.

Wanneer de eerste Philips Pronto kwam uit in 1998 of zo, ik knapte het op. Het was meer dan $500, maar toch, het was de moeite waard, omdat het unified al die afstandsbedieningen. Meestal. Je moest vinden en downloaden remote configuraties voor elk apparaat dat u had, en gebruik dan wat was eigenlijk een tekening programma op uw PC te ontwerpen en programmeren van de schermen die zou draaien op de Pronto.

Terwijl de Pronto gewerkt, het was kieskeurig en na ongeveer vijf jaar, het is gewoon mislukt. Gelukkig was er een veel beter product dat kwam in de interim: de Logitech Harmony.

De Harmonie van die tijd (de mid-2000) was geweldig, omdat Logitech had opgelost met de multi-afstandsbediening probleem. Ze waren het eerste bedrijf om tegemoet te komen aan entertainment center geeks met een controller die niet alleen geen limieten op het aantal apparaten om te controleren, maar maakte het ook vrij eenvoudig om alles in te stellen.

U aangesloten op een PC met de remote via een USB-poort en liep een programma dat beheerd wordt uw apparaten en gegroepeerd die apparaten in activiteiten. Het was niet alleen effectief is, maar dat het veel gemakkelijker gemaakt voor mijn vrouw en voor de gasten om te navigeren tussen al mijn vakken.

Dan, terug in 2008 of 2009, we hebben nog een entertainment center te vernieuwen. Mijn oude pre-HD-TV is overleden, en zijn we met de vervanging van de oude TV met een HDTV als een excuus om dingen te maken die meer geschikt. Mijn vrouw en ik hadden het delen van een afstandsbediening, maar we besloten dat we ieder wilde op elk van onze kanten van de bank.

Op het moment dat de Harmony One-afstandsbediening beschikbaar was, dus we kochten er twee van. Het leuke van de Harmony-Software was dat ik het kon onze apparaten en activiteiten, en download de instellingen voor beide afstandsbedieningen.

We hebben veranderd rond het uitgaanscentrum ongeveer een keer per jaar is sindsdien nog niet veranderd onze afstandsbedieningen. We zijn nog steeds met behulp van deze Harmonie Degenen aan-en uitschakelen van de TV en versterker, switch ingangen, en de controle van onze apparaten.

Dat veranderde vandaag.

Zoals ik weet zeker dat je weet, ik ben een enorme fan van de Amazone Echo. We hebben twee S in het huis. De meest voorkomende gebruik is een in-en uitschakelen op onze Tint en WeMo lichten.

Alexa is uitgegroeid tot onze smart home hub, het beheersen van onze IoT apparaten. Maar Alexa is nooit in staat geweest om de controle van de TV of de entertainment center. Terwijl we een paar streaming dozen, de versterker en de twee HDMI-schakelaars hebben geen IoT smarts. U kunt alleen overschakelen ingangen met behulp van een infrarood afstandsbediening. Alexa niet spreken, IR.

Maar Harmonie is. Het Harmony-systeem heeft altijd uitgeblonken in het sturen van een reeks van IR-opdrachten voor het inschakelen van een activiteit.

Bijvoorbeeld, om over te schakelen van onze media center PC om de Apple TV, onze 1×4 HDMI switch ingesteld moet worden naar ingang 2, onze 4×4 HDMI-schakelaar worden ingesteld op input-en output-3. De TV moet ingesteld worden op de HDMI 1.

Dit zijn alle IR-opdrachten en onze oude Harmony One uitgevoerd deze meestal feilloos. Maar er was geen andere manier om Alexa te praten met de Harmonie. Tot nu.

Logitech was vriendelijk genoeg om mij een Harmonie Elite, dat is een opgevoerde versie van de Harmony One-afstandsbediening. Wat ons betreft de meeste vandaag de dag, hoewel, is de Harmony Hub, die kwam met de Elite. Terwijl de Elite pakket kost $349 met de afstandsbediening en de hub, kunt u de Harmony Hub alleen voor $99.

De Harmony Hub is een Bluetooth-en Wi-Fi-apparaat verzendt met IR-signalen, hetzij uit zijn eigen rivier met stenen gevormde schelp of via twee IR-repeater knooppunten. De hub kan je met een app op uw iPhone of Android-apparaat, zodat u kunt uw telefoon gebruiken als een Harmony afstandsbediening.

amazon-alexa-2016-11-15-18-43-34.png

Kies de Harmonie Vaardigheid.

Maar van veel groter opmerking is dat de Harmony Hub praat met Alexa. Logitech heeft een Alexa vaardigheid, dus als je zegt: “Zet het op een Apple TV” Alexa, de Harmony Hub reageert de door de uitvoering van de geprogrammeerde activiteit, in mijn geval, het veranderen van al die HDMI-switch instellingen die ik hierboven beschreven.

logitech-harmony-2016-11-15-18-48-05.png

Denk dat van beschrijvende namen als aliassen.

Als u een link van de Harmony Hub Alexa via haar vaardigheid, kunt u ook een verscheidenheid van “vriendelijke namen” voor activiteiten. Dus terwijl mijn Roku activiteit wordt gedefinieerd als “Center: Roku 4,” ik gedefinieerde een vriendelijke naam van gewoon “Roku”.

U kunt meerdere beschrijvende namen voor elke activiteit, dus je hoeft niet in te bellen met de media center PC met “Media Center-PC.” U kunt ook het “PC” en “computer” als beschrijvende namen.

Dit vermogen lost een ander probleem mijn vrouw en ik vaak: onthouden op welk apparaat we hebben voor die streaming service. Terwijl Prime Video is alleen op de Roku en iTunes is alleen op de Apple TV, Hulu, Netflix en HBO kunnen Nu worden gebruikt op beide — maar ik heb alleen zet ze op de Apple TV omdat ik moe werd van het invoeren van gebruikersnamen en wachtwoorden.

Met behulp van beschrijvende namen, ik heb bevestigd “HBO”,” “Hulu,” en “Netflix’ naar de Apple TV-activiteiten en “Amazone” en “Prime Video” op de Roku activiteit. Nu, in plaats van zelfs de zorg op welk apparaat loopt wat kunnen we alleen maar zeggen “Alexa, draai op HBO” en kijken naar het Spel der Tronen (als er nieuwe afleveringen uiteindelijk komen).

Wat maakt deze bijzonder bruikbaar is, dat wanneer Alexa vertelt de Harmony Hub wijzigen activiteiten, de Harmony Hub stuurt dat veranderen zowel het video-apparaat en de afstandsbediening.

Het kijken van dit gebeuren is in het bijzonder glad. Als ik zeg “Alexa, zet Apple TV,” mijn verschillende HDMI schakelaars van de verandering, de Apple TV-scherm wordt getoond op het hoofdscherm, en mijn iPhone Harmonie app veranderingen in de Apple TV, net als de Harmonie van de Elite.

img1855.png

Voor apparaten met meer opties, zijn er extra schermen met meer knoppen en besturingselementen.

Dit betekent dat als u de spraakopdracht van een toepassing, u hoeft niet te wijzigen van de input op de afstandsbediening. Het werkt gewoon.

Er is echter een kleine vlieg in de zalf. Mijn oude Harmony One afstandsbediening niet wijzigen ingangen automatisch. Dus als Alexa, schakelt u naar een nieuw apparaat, het is nog steeds nodig om dat te doen op de Harmony One.

Zucht. We hebben een Harmonie Elite en onze iPhones. We hebben te delen dat de Elite of een van ons zal zijn om de controle van de entertainment center met de iPhone-app. Volgens de Logitech forums, de Hub ondersteunt slechts één Elite afgelegen, maar er is ook een $149 Metgezel afstandsbediening die wordt ook ondersteund door de Hub.

Aan de andere kant, ik heb niet de Harmonie van de Elite van de grond af. Logitech ‘ s tech support rep, Ara, hielp me importeren van mijn oude Harmony One activiteiten en apparaten in de Harmonie van de Elite en de Harmony Hub. Dat bespaard een hoop tijd.

De bottom line: dit is ongelooflijk cool. De afstandsbediening en hub combinatie zijn duurder op $349, maar de naaf alleen als aanvulling op de smartphone-app is een redelijke honderd dollar. Er zijn een aantal uitdagingen voor een twee-verre familie, maar hey, wat is een week zonder een ander ongelooflijk picayune eerste wereld probleem, toch?

U kunt het volgen van mijn dag-tot-dag project updates op sociale media. Volg mij op Twitter via @DavidGewirtz, op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz op Instagram op Instagram.com/DavidGewirtz en op YouTube YouTube.com/DavidGewirtzTV.