Google Keep oppdatering bringer nytt BRUKERGRENSESNITT, OCR-skanning

0
186

Google Keep Updated

En frisk design bringer farge, identitet til et ellers kjedelig Holde

Google sine bestrebelser til å ta notater, Holde, mottar en oppdatering i dag at endringer i grensesnittet, og legger til noen nye funksjoner. Den mest markante endringen etter oppdatering vil være en blendande lys gule feltet øverst i grensesnittet, å bringe Holde litt mer identitet slik at det ikke lenger ser ut som en generisk Google app. Redesign bringer også en fullverdig slide-i bar, og legger til papirkurven, tilbakemelding og hjelp valg til baren sammen med en konto switcher, noe som fjerner den i “innstillinger” – alternativet helt.

Det er bare noen få nye funksjoner her også, og de er ganske nyttig. Hold vil nå gjøre tegngjenkjenning for trykt tekst i bilder, og at informasjon er nå søkbare i appen (mye som vi er vant til i Evernote). Det er også nye innstillinger for lister, slik at du kan kontrollere hvor ny eller sjekket elementer gå når du samhandler med dem. En ny “søppel” element lar deg slette notater, men fortsatt få tilgang til dem for en stund lenger, bare i tilfelle du trenger for å komme tilbake til et gammelt notat.

Som alltid oppdateringen for Google Keep ruller sakte ut. Vi ser det på noen av våre enheter, men ikke for andre (og noen blir oppdatert med en gammel endringsprotokoll)— vil du vite at du har det når du starter Holde, og det er en lys blå “hva er nytt” – boksen i appen.