Google Play Filmer og TV-plukker opp kontoen switcher, ny navigasjon skuffen og forbedret tidslinjen skrubbe

0
163

Google Play Movies & TV

Design faller på linje med andre nylige Google-apper mens du kan legge til et par nye funksjoner

Onsdager er å snu i for å “Google app-oppdateringen” dager, og den andre av i dag (bak Holde) er Google Play Filmer og TV. Oppdateringen er å gjøre de samme grensesnitt endringer her som vi har sett på andre nyere Google apps, og med en altomfattende slide-i navigasjonsfeltet som bringer “innstillinger” og “hjelp og tilbakemelding” valg ut av overløp meny-knappen og til side bar. Det er også en nå-standard konto switcher for å flytte mellom flere Google-kontoer på toppen av stolpen, så vel.

Mens full changelog er ikke tilgjengelig ennå, kan vi fortelle at det er en ny måte å navigere gjennom avspilling av filmer og TV-programmer med å trykke på skjermen i stedet for den tradisjonelle tidslinjen. Du kan sveipe frem og tilbake på innhold for å flytte i 10-sekunders intervaller, eller dra og hold inne for å spole bakover eller fremover kontinuerlig til du slipper. Disse er noen fine endringer som er en god følgesvenn til den nylig annonserte Google Play Filmer og TV-utvidelse til nye land.

Oppdateringen tar sin tid å rulle ut, naturligvis, men bør være å treffe versjon 3.1.22 på dine enheter på kort tid.