Het vergrendelen van Uw Netflix-Profiel Met EEN PIN-Code

0
6981

Een enkele Netflix-account wordt meestal gedeeld door een heleboel mensen. Hier is hoe om te vergrendelen van uw Netflix-profiel met behulp van een PIN-code, om het weg te houden van die van anderen.

Heb je ooit wilde om uw account te beschermen en te voorkomen dat derden toegang krijgen tot hen in het geval dat ze doen? Het is heel goed mogelijk om een PIN-code op alle inhoud die wordt weergegeven voordat u start met het kijken naar. Dit verhoogt de beveiliging van uw account en kunt u ervoor zorgen dat anderen niet in staat zijn om naar te kijken uw inhoud en verknoeien uw aanbevelingen en profiel. Gelukkig, Netflix ouderlijk toezicht beperkt kijkerspubliek van elke leeftijd R21.

Lees ook: Hoe Krijgen we De Beste Netflix Streaming Ervaring

Hier is hoe je kunt instellen van een PINCODE op uw Netflix-account kunt u:

STAP 1: Ga naar je account-instellingen van de rechter bovenhoek door te klikken op Uw Account en navigeer naar om Ouderlijk toezicht.

How to access account settings.

STAP 2: vervolgens vraagt u uw wachtwoord in te voeren. Ga om dit te doen.

Enter your password.

STAP 3: hier kunt u instellen dat de PIN en de leeftijdsbeperking voor uw inhoud, door het slepen van de cursor kunt u instellen welke leeftijd je wilt. Verslepen naar een oudere kinderen zullen toestaan dat de inhoud alleen voor de inhoud PG en 7+ om bekeken te worden zonder een PIN-code.

Setting the bar according to your settings.

Als u wilt dat een PIN op alles, sleep hem helemaal naar het einde. Dit blokkeert bijna alle inhoud, behalve de shows voor kleine kinderen te worden geblokkeerd door een PIN-code. Dit is wat men kan gebruiken om te zorgen dat niemand anders gebruik maakt van uw profiel.

Setting the restrictions to affect anything above G.

U hebt nu met succes toegevoegd een PIN om al je content! In het geval dat uw account is gecompromitteerd, personen geen toegang krijgen tot uw inhoud, zonder een PIN-code. Tenzij ze weten wat uw wachtwoord is, kunnen zij niet veranderen.

Hier is een voorbeeld van dit concept in actie, als we de bar in om te schakelen op Kleine Kinderen. Richie Rich heeft een waardering op de Netflix-site, en u kunt zien dat wij niet op ons profiel zonder een PIN-code.

step-5-4

Netflix begrijpt de beveiliging van uw account en u krijgt bericht als er wijzigingen op uw account. Dit betekent ook dat gevoelige informatie zoals uw creditcard informatie is volledig gecensureerd.

Als u wilt uitschakelen van de instelling, neem gewoon de schuif naar het einde van de balk en klik op Opslaan.

How to turn off the PIN

Lees ook: het Verwijderen van De Irritante “Verder te Kijken” Pop-up Van Netflix

Naast de beveiliging van uw account, kunt u de leeftijdsbeperkingen voor uw content als u dat ook rekening met andere leden. Ervan uitgaande dat u kinderen hebt, kunt u voorkomen dat de toegang tot content die ze mag niet kijken.

Als u de 2-scherm of 4-scherm plan, het instellen van de PIN-code kan ook voorkomen dat uw inhoud afspelen vanaf misbruikt worden. Elke keer dat uw inhoud wordt geopend op meerdere schermen – de aanbevolen Windows-10 app-of Edge-browser moet u uw PIN in te voeren om te spelen een film of TV-show.