Hoe bekijk de iPhone klembord geschiedenis

0
3204

Leer hoe u onlangs heeft gekopieerd items in iOS.

clips

Als een zware gebruiker van de cut-copy-paste functionaliteit, gebruik ik een klembord management app genaamd Plakken op mijn Mac te houden van recent gekopieerde items, en is ook gemakkelijk te plakken. Het klinkt als een klein use-case, maar ik weet dat mijn productiviteit pieken zou niet zo hoog als ik het niet deed. Plakken maakt het echt eenvoudig meerdere items wilt kopiëren, en plakken. Het bevat een aantal andere functies en – ik hou vooral van de mogelijkheid om tekst plakken zonder opmaak. Het scheelt me tientallen seconden om de paar minuten toen ik aan het schrijven ben.

Dus, als het gaat om iOS, ik links ben heel teleurgesteld. Voor zover ik weet, is er geen krachtige, naadloze klembord management app. In het beste geval, je hebt apps die het kopiëren van items uit het klembord wanneer u een start/activeren na het kopiëren van een item of b) een item delen via het Deel-menu.

Het is moeilijk om de schuld van de apps en app-ontwikkelaars, dat wel. Als het aan hen ligt, zouden ze bouwen veel meer krachtige apps. Ik geloof dat Apple verbiedt iOS-apps voortdurend bewaken van de systeem-klembord, als het kan misschien vormen een privacy risico.

Nu dat u inzicht in de beperkingen van het systeem, laten we bespreken hoe kunt u uw recente geschiedenis van de items gekopieerd naar je iOS-klembord. We kunnen dit doen met een app genaamd Gekopieerd.

Lees ook: Idem: Clipboard Manager Voor Windows 10

Zie recent gekopieerde items op iOS

copied-clipboard-management-app-for-ios

Gekopieerd is een volwaardige klembord management app voor zowel iOS en macOS dat het synchroniseert via iCloud. Het is een beetje een god-verzenden voor mensen die gebruik maken van zowel een Mac en iOS, als het hen in staat stelt om snel gekopieerd artikelen over hun belangrijkste computers.

Als u het downloaden van de app en start met behulp van de widget in de huidige paragraaf in Notification Center, moet u handmatig opslaan klembord items te vormen van de geschiedenis die u wilt zien. Gelukkig, dat is een twee-tik-proces op max. Nadat u een item kopiëren, opent u gewoon de Notification Center, en tik op de Gekopieerde widget. Er zijn twee manieren waarop u dit kunt doen: ofwel door het gebruik van het menu Delen met andere iOS-apps, of via Gekopieerd van de ingebouwde browser.

clipboard-history-widget-in-iphone

Dan, wanneer je het wilt bekijken uw klembord geschiedenis, slechts open het hoofdscherm van de app zie je alle recent gekopieerde items.

Gekopieerd werkt goed als je eenmaal begrijpt de workflow. We wensen dat het kopiëren van items, het bekijken van klembord geschiedenis enz. is net zo eenvoudig als het op het bureaublad met apps zoals Pasta.

Download Gekopieerd [Officiële website]