Tip: vind Snel je laatst verzonden contacten in Berichten op de iPhone

0
354

Een snellere manier om een gesprek te beginnen.

Terwijl ik maak geen gebruik van SMS-berichten veel meer, ik heb een handige tip die ik dacht dat ik zou delen met ons publiek van iPhone-gebruikers. Als u regelmatig gebruik maken van de Berichten-app op de iPhone, je kan scheren een paar seconden uit de tijd met deze tip. Hier is hoe het werkt:

Wanneer u het selecteren van de persoon die u een bericht wilt verzenden, tikt u op ‘.’ (de periode symbool) om uw het meest recent verzonden contacten. Dit zal niet de contacten die messaged u; alleen degenen die u messaged jezelf.

Screenshot of iOS messages app' new message dialogue.

De functie werkt ook met andere leestekens zoals ‘-‘ het streepje ‘/’ slash ‘:’ de dikke darm etc. dat zie je op uw toetsenbord voor symbolen. Om onverklaarbare redenen niet werken met het ‘ $ ‘ – symbool, noch de ‘,’ komma.

Als een power user en een design liefhebber, ik hou echt van deze functie. Ik krijg veel marketing spam berichten die push persoonlijke berichten naar beneden in de lijst. Nu, ik zal niet moeten scrollen om mijn meest recente, de menselijke conversatie via SMS.

Dat brengt mij op een tangentiële discussie…

Check ook: Zet iMessage leesbevestigingen voor specifieke contactpersonen

Doen mensen nog steeds gebruik maken van de Berichten?

Persoonlijk te spreken, ik heb zelden gebruik maken van de Berichten-app op mijn iPhone. Bijna al mijn communicatie is verschoven naar WhatsApp en Facebook Messenger. SMS is alleen gebruikt in tijden dat ik niet over een Internet-verbinding (dit is zeldzaam), of ik ben niet zeker of de andere persoon gebruik maakt van de eerder genoemde apps regelmatig. iMessage zelf wordt steeds meer populair, omdat het een Apple-only service en levert geen grote voordelen ten opzichte van de eerder genoemde apps. WhatsApp Messenger zijn van hoge kwaliteit, cross-platform apps die werken echt goed.

Als u nog steeds gebruik maken van Berichten vandaag, voorspel ik u niet zal worden gebruikt in een paar jaar. SMS zal sterven af wanneer iedereen begint met 3G/4G-diensten.

Met dat in het achterhoofd, de tip die ik in dit blog bericht van vandaag is interessant, maar niet nuttig voor mij.