Hoe je Android te gebruiken Auto in elke auto

0
507

Geen mooie auto dashboard nodig.

android-auto-for-any-car

Een paar jaar geleden, zowel Google als Apple aangekondigd extensies van hun respectieve mobiele platformen Android en iOS – tot auto-dashboards. Het idee was simpel: vervang moeilijk te gebruiken is, verouderde auto dashboard systemen met de kracht van moderne smartphones. Google lanceert Android-Auto, terwijl Apple lanceerde CarPlay. In wezen elke laatste auto nu ondersteunt Android-Auto en CarPlay. Je hoeft alleen maar om het verbinden van uw telefoon met uw auto dashboard.

Wat deze systemen doen is het brengen van muziek, communicatie en navigatie in één eenvoudig te gebruiken, over het algemeen stem-geactiveerde interface. Door dit te doen, ze verminderen het risico van ongelukken uit het gebruik van uw telefoon terwijl u rijdt. U kunt commando ‘ s geven via spraak voor hands-off interactie, waarbij de nadruk ligt op de weg.

Echter, Android-Auto en CarPlay gezicht van een obstakel op hun weg naar het domineren van auto dashboards wereldwijd: de meeste van de wereld niet beschikt over de nieuwste auto ‘ s.

Android-Auto voor iedereen

Om tegemoet te komen aan die veel groter deel van de markt, Google heeft aangekondigd een update naar Android Auto die brengt het naar elke auto. Ze hebben gebouwd Android-Auto ‘ s core heeft het recht in elke moderne Android smartphone met een app, zodat je het kunt gebruiken zonder te vertrouwen op uw auto dashboard systeem.

Om het te gebruiken, je start de Auto Android app voordat u begint te rijden. U kunt ook instellen om automatisch te starten wanneer u verbinding maakt met een bepaald apparaat (d.w.z. uw dashboard via Bluetooth.

Downloaden Android-Auto [Google Play]

Android Auto 2.0 wordt uitgerold langzaam naar de 30+ markten over de hele wereld. Om te controleren of het is verkrijgbaar in de jouwe, ga naar de officiële Android-Auto website.