Microsoft levert test versies van Visual Studio voor Mac, Visual Studio 2017 voor Windows

0
334

Niet al te verrassend, documenten lekte eerder deze week waren correct en Microsoft beschikbaar voor ontwikkelaars voor het testen van twee nieuwe test versies van Visual Studio, Visual Studio voor Mac en Visual Studio 2017 voor Windows.

connect2016vsformac.jpg

Visual Studio voor Mac is het niet om een port van Visual Studio voor Windows; het is een rebranded versie van Xamarin Studio is een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) dat zal werken op de Mac. (Microsoft kocht mobile-tool leverancier van Xamarin in februari 2016.) Visual Studio voor Mac is beschikbaar op de dag van vandaag als een voorbeeld om te downloaden.

Visual Studio 2017 is de officiële naam van het product van Microsoft is het aanroepen van de “Visual Studio Volgende” en/of codename “VS ’15’.” Op de dag van vandaag, een bijna-definitieve Release Candidate versie van dat product is beschikbaar voor testers. De RC is uitgerust met een aantal gloednieuwe functies, maar is meestal voltooid op dit punt. Ambtenaren vertelde me deze week dat de laatste/algemene beschikbaarheid versie van Visual Studio 2017 zou het begin 2017.

Microsoft CEO Nadella: Windows 10 is an IoT play too

Microsoft CEO Nadella: Windows-10 is een IoT te spelen

Windows-10 is een belangrijk onderdeel van Microsoft ‘ s plan om meer van een Internet der dingen-speler. De vangst is dat weinig mensen zie Microsoft zet de stukken samen.

Microsoft maakte deze aankondigingen op de Connect() 2016 developer event in New York City op 16 November.

In dat geval, ook Microsoft heeft aangekondigd dat het de toetreding tot De Linux Foundation als een Platinum member, en dat Google zich aan bij de .NET Foundation Stuurgroep. Het .NET Foundation — gevormd door Microsoft en Xamarin in 2014 — is het voertuig Microsoft heeft gebruikt voor het openen van de bron van een aantal van de ontwikkelaar technologieën, met inbegrip van .NET en ASP.NET implementaties en componenten.

Visual Studio voor Mac zal zijn IntelliSense en refactoring via de Roslyn Compiler platform. Het zal gebruik maken van MSBuild en dezelfde debugger motoren voor Xamarin en .NETTO-Core apps, evenals dezelfde ontwerpers van Xamarin.iOS en Xamarin.Android.

Visual Studio 2017 voor Windows ook een beroep doet op de “Roslyn” werk te rearchitect de C# en Visual Basic compilers. De komende release bevat verbeteringen in refactorings, code generatie, code-analyse, navigatie, testen en debuggen, de ambtenaren gezegd.

Andere Connect() aankondigingen vandaag opgenomen een voorbeeld van een nieuwe Visual Studio Mobile Center, en de algemene beschikbaarheid van zowel Visual Studio Team Foundation server 2017 en Azure-Applicatie Inzichten.

Visual Studio Mobile Center is een portaal dat is bedoeld om ontwikkelaars te helpen bouwen, testen, distribueren en controleren van apps gebouwd in Objective-C, Swift, Java, Xamarin, en Reageren Native voor Android, iOS en Windows apparaten. Documentatie voor de nieuwe Mobiele Center is hier.

Samsung is ook het vrijgeven van een voorbeeld van Visual Studio Tools voor het Tizen besturingssysteem, waardoor ontwikkelaars om apps te bouwen voor Tizen draait op Samsung-Tv ‘ s, communicatie, mobiel en andere IoT apparaten.