Dropbox updates AdminX en Papier, voegt regionale accelerators uit te breiden infrastructuur

0
327

Dropbox op woensdag aangekondigd nieuwe administratieve mogelijkheden, verbeteringen aan de nota ‘ s nemen tool Papier en een uitbreiding van het wereldwijde infrastructuur in de VS, Europa en Azië.

Specifiek, Dropbox is de uitbreiding van de kern van de administratieve capaciteiten van de AdminX project op Papier te zetten. Dropbox voor het eerst aangekondigd AdminX in juli als onderdeel van haar inspanningen om het verbeteren van de manier waarop bedrijven en teams maken gebruik van het platform. Het instellen van functies gericht op de vernieuwing van het admin dashboard en voeg meer map-level-regelaars voor het delen van documenten, organisatie en veiligheid.

Vandaag Dropbox is een verbreding van de AdminX initiatief met tools voor centraal netwerkbeheer, verificatie van een subdomein apparaat goedkeuringen, en de rapportage en controle. Deze nieuwe maatregelen zullen van toepassing zijn op Dropbox de kern van het product, die het bedrijf zegt geeft beheerders een centrale hub om te controleren activiteit, toegang en delen inschakelen.

Als voor Papier, Dropbox zeggen dat het brengen van de kritieke onderdelen van de AdminX initiatief tot het maken van aantekeningen en collaboration tool, die nog in open beta. Deze omvatten de mogelijkheid om gebruikers te verwijderen, rekeningen over te dragen, set user privileges en toegang tot de audit-log.

“We blijven ons richten op IT-beheerders over de kern-producten en Papier,” zei Dropbox product manager Tanay Mehta. “We zien Papier als die brug-en bindweefsel voor de bedrijven.”

Dropbox gelanceerd Papier in private beta minder dan een jaar geleden, en sindsdien is het bedrijf zegt dat het verbeterd het product op basis van feedback van gebruikers, inclusief de toevoeging van verbeterde tabellen en fotogalerijen, desktop en mobiele meldingen, en verbeterde zoekfuncties.

Op de infrastructurele kant, Dropbox is gebouw op de recente lancering van Magic Pocket om de prestaties te verbeteren en het verhogen van de betrouwbaarheid voor Dropbox Zakelijke gebruikers.

De Magic Pocket project is de naam voor Dropbox eigen exabyte-infrastructuur die het gebouw als het speent uit van Amazon Web Services een beetje. Volgens Dropbox, Magic Pocket is ontworpen om de grenzen van de vennootschap platform, terwijl nog steeds het vertegenwoordigen van de core file-opslag wortels.

Vandaag is het bedrijf met de uitbreiding van haar netwerk infrastructuur om de verbinding te maken proces drie keer sneller en het toevoegen van regionale accelerators boost download-en upload-snelheden.

Als onderdeel van dit buildout, Dropbox heeft nu de infrastructuur in 11 regio ‘ s, waaronder Californië, Washington, Texas, Virginia, New York, het verenigd koninkrijk, Nederland, Duitsland, Japan, Singapore en Hong Kong. Het bedrijf heeft ook geïmplementeerd een gratis open peering policy, die laat Isp ‘ s aansluiten op haar netwerk.

“Omdat we controle over onze eigen infrastructuur, kunnen we ons eigen lot in vele opzichten, en dat levert gesplitste waarde voor onze toepassingen,” Mehta zei.