NetApp Q2 winst solide, flits-systemen in een stroomversnelling

0
209

NetApp rapporteerde een solide fiscale tweede kwartaal, zoals het verscheept meer dan 200 bytes van flits-systemen.

Het bedrijf gemeld tweede kwartaal een winst van $109 miljoen of 38 cent per aandeel, op een omzet van $1.34 miljard. Niet-GAAP inkomsten zijn 60 cent per aandeel. Wall Street was op zoek voor het tweede kwartaal een winst van 54 cent per aandeel op een omzet van $1,35 miljard.

Voor het derde kwartaal, NetApp geprojecteerde omzet tussen de $1.32 miljard naar us $1,47 miljard non-GAAP winst van 72 cent per aandeel tot 77 cent per aandeel. De netto inkomsten voor het derde kwartaal zal worden 41 cent per aandeel 46 cent per aandeel.

Wall Street verwachtte derde kwartaal een winst van 65 cent per aandeel op een omzet van $1.36 miljard.

In een notendop, NetApp heeft de kostenstructuur onder controle als zij breidt haar flash array verkoop.

netapq217.png