Start Meerdere Toepassingen, vanuit het Menu Start

0
207

Te klikken op Start, Alle Programma ‘ s, de map van de software die u wilt starten en de software ten slotte is de normale manier om applicaties te starten via het menu start van Windows.

Helaas maar het sluit elke keer wordt gestart, software, wat betekent dat je het proces herhalen als u wilt openen in een andere applicatie die is weergegeven in het menu start van Windows.

Ik gebruikte deze methode voor het starten van verschillende toepassingen nadat het systeem op te starten tot ik ontdekte dat het mogelijk is om meerdere toepassingen, vanuit het menu start, zonder dat het automatisch sluiten van functie.

0If u op de SHIFT-toets ingedrukt terwijl u klikt op het menu start het zal niet sluiten na de lancering van een applicatie. Het zal gewoon open blijven, wat betekent dat u kunt beginnen met zo vele toepassingen als u wilt vanuit het menu start. Dit is ook leuk als u wilt verwijderen van meerdere items in het menu start.

start menu

Normaal gesproken, het verwijderen van een item zou ook sluit het menu start dat zou betekenen dat je het vijf keer als u wilt verwijderen van vijf items. Als u op SHIFT is dit niet gebeurd. U kan nu verwijder alle mappen in het menu start, zonder dat het gesloten na elk proces.

Update: let op: houdt Shift ingedrukt en lijkt niet meer in de nieuwere besturingssystemen van Microsoft. Het start-menu automatisch gesloten nadat u hebt geklikt op een programma of bestand daar, ongeacht Shift wordt ingedrukt of niet.

Er lijkt niet een weg meer is voor het openen van meerdere programma ‘ s uit het menu start, zonder dat het sluiten tussen elke start van het programma.

Van derden menu start vervangingen zoals Classic Shell ondersteuning van de functionaliteit, zodat u kunt overwegen over te schakelen naar die programma ‘ s als u dat wenst.