Tilpas Åbne og Gemme Vinduet

0
342

Den åbne og gemme en dialogboks i Windows har den ubehagelige vane ikke huske nogen af de ændringer, du har foretaget, mens du bruger dem. Jeg foretrækker en bredere vindue for eksempel, som jeg foretrækker at læse alle fil-og mappenavne i fuld, så det hjælper mig med at navigere i mappestrukturen bedre og identificere enhver fil eller mappe direkte uden at skulle til at ændre det først.

Desværre har Microsoft ikke har implementeret denne funktion, så som Windows, nulstilles åbne og gemme vinduet, hver gang. Åbne Bred er en software, som giver dig en funktion, der skulle have været implementeret i Windows længe siden: det kan tilpasse åbne og gemme dialogvindue permanent baseret på en beslutning, som du vælg for det.

Du kan stort set indstille bredde og højde for åbn og gem i dialogboksen plus den position, du ønsker, det skal vises på skærmen.

Det er desuden muligt at definere markøren fokus, som kan indstilles til filnavn, filtype, bibliotek liste, kig ind og Steder Bar.

Sidst, men ikke mindst View-Tilstand kan defineres. Hvis du foretrækker en detaljeret udsigt – som jeg gør – du kan indstille den til det eller ændre det til en anden tilstand er tilgængelig i Windows.

open wide customize open save dialog box

OpenWide blev skrevet for at undgå et par [mere] mindre irritationsmomenter med Windows. Dette program giver dig mulighed for at angive position og størrelse af Vinduer Åbne og Gemme dialogbokse, og også til at angive, hvor den oprindelige fokus bør være, og som vil være standard.

Begrænset test har vist, at det at arbejde på en udgivelse af Win2000 Professionel og en frigivelse af WinXP Home.

Programmet kommer med et sæt af indstillinger, som du måske finder nyttige. Du kan for eksempel udelukke program windows, så deres størrelse er ikke ændret, og det er også starte med Windows, som kan være nyttige, hvis du har brug for den funktionalitet, hver gang du bruger systemet.

Opdatering: bemærk venligst, at programmet er kun kompatibel med Windows XP og ikke de nyere Windows-versioner som Vista, Windows 7 eller Windows 8. Nyere versioner af Windows huske størrelsen af den åbne og gemme dialog vindue, så du behøver ikke at bruge software til at mere, hvis du kører en ny version af Windows.