Yahoo-Konto Nøgle: adgangskode mindre log på for Yahoo-konti

0
2167

Yahoo annoncerede i dag, at udbredelse af nye mobile versioner af virksomhedens Mail-programmet ved at introducere nye funktioner, såsom multi-postkasse ledelse og adgangskode-mindre log-ins, blandt andre ting.

Selskabet lancerede for on-demand-adgangskoder, der tidligere i år, der må Yahoo-brugere til at logge ind på deres konti ved hjælp af deres brugernavn og et mobil telefon nummer, de har knyttet til den konto, som du tidligere.

I stedet for at indtaste adgangskoder under log-in til den konto, brugerne modtager en engangs-adgangskode, som en sms-besked, der er sendt til deres mobiltelefon.

Den nye Konto Centralt element går et skridt videre end, at ved at tillade brugere at logge ind på deres Yahoo-konto uden at angive en adgangskode for overhovedet at gøre processen mere trygge i processen.

yahoo password less sign in

On-demand-adgangskode til log-in

Kravet er en forbundet mobiltelefon nummer og installation af Yahoo Mail-programmet på den mobile enhed. Processen fungerer på følgende måde:

 1. Du indtaster dit brugernavn på Yahoo, og vælg “fortsæt” for at bruge Konto-Tasten for at logge ind på.
 2. En meddelelse popper op høflighed af Yahoo Mail-app på den mobile enhed beder om en bekræftelse på, at du forsøger at logge ind på din konto.
 3. Et tryk på ” ja ” bekræfter, at og vil blive logget til din konto, vil et tryk på nej men blokerer processen fra at fuldføre.

I henhold til Yahoo ‘ s meddelelse om, at dette virker til at logge på Yahoo på skrivebordet og mobile enheder. Selskabet har planer om at indføre den nye måde at logge ind på Yahoo og andre apps senere i år.

Aktiver Konto-tasten på Android / iOS

Før du kan gøre brug af Konto Nøglen til din Yahoo-konto, er du nødt til at sætte det op i Yahoo ansøgning.

iOS

 1. Åbne Yahoo Mail-program eller andre programmer, der understøtter Konto-Tasten.
 2. Tryk på profilbilledet.

Android

 1. Åbne en Yahoo-app, der understøtter Konto-Tasten nede og tryk på Menu-ikonet.

Begge fortsat

 1. Tap på den Konto ikonet.
 2. Tryk På Fortsæt.
 3. Tryk “send mig en konto nøgle”.
 4. Tryk på ja, og tryk derefter på “lad os prøve “nej”.
 5. Tryk på nej og derefter trykke på “fik det!”.
 6. Tryk på “Ja, aktiverer Account Key”.
 7. Tryk på “store, fik det!”.

Yahoo-Konto-Tasten forbedrer on-demand password adgangskode til log-in mulighed for, at Yahoo lanceret tidligere i år ved at gøre væk med passwords fuldstændigt. Det tager sig af de svage adgangskoder, som brugerne indstille ofte, når de opretter konti, beskytter konti mod hacking, phishing eller brute-force-angreb, og vil sandsynligvis reducere anmodninger om support i forhold til at glemte passwords eller hackede konti.

Mens du ikke behøver at huske en adgangskode længere til sign-in, hvis du bruger den nye funktion, du har brug for adgang til din mobiltelefon til log-in i stedet for. Dette betyder, at du ikke kan logge på, hvis du ikke har din telefon inden for rækkevidde, for eksempel hvis du har forlagt det, hvis det blev stjålet, eller hvis du bare har glemt det derhjemme.

Der synes at være nogen mulighed for at logge ind med brugernavnet og-adgangskoden i stedet for. Samtidig kan du klikke eller trykke på “kan du ikke få adgang til din konto”, de ikke rigtig hjælpe dig, når du har brug for adgang til din telefon for at løse problemet. Den eneste mulighed, du har i dette tilfælde er at kontakte vores kundeservice for at sortere ting ud.

Du bliver nødt til at tilføje nye telefonnumre, som du måske har skiftet til såvel at fortsætte med at bruge den funktion. Dette kan gøres på Konto på siden indstillinger.

Nu kan Du: Hvad er din mening om denne nye adgangskode mindre log-in løsning?