Gebruik De Numerieke Toetsen Als De Muis In Windows 10

0
492

Als je met de touchpad of muis is gestopt met werken, geen reden tot paniek als Windows-10 kunt u gebruik maken van numerieke toetsenbord als muis.

Use Numeric Keypad As Mouse In Windows 10

Dat is de Magie van de Muis. Leren hoe je het moet instellen in Windows 10.

Windows-10 heeft een lading van de ingebouwde functies die ervoor zorgen dat de OS heel gemakkelijk te gebruiken voor gebruikers. De integratie van deze functies heeft ontvangen wereldwijd lof zij maken het leven veel gemakkelijker maken voor mensen. Sommige van deze functies zijn ook helpt gebruikers met een fysieke beperking ervaren Windows-10 te kunnen genieten.

De eerste in deze lijst is het openstaande Cortana. Cortana is de voice-assistent die veel kunnen doen voor ons, zoals het uitvoeren van verschillende programma ‘ s enz. U hoeft alleen maar te spreken en het voldoet bijna alles dat een toetsenbord of muis kunt doen. Dit is erg handig voor mensen die moeite hebben met behulp van het toetsenbord. Voor meer informatie over wat Cortana kunt doen, bekijk onze Cortana berichten!

De tweede is de Tablet-modus. De tablet-modus is de eerste van zijn soort in Windows. Het werd opgenomen als aanvulling op de touch-compatibele UI van Windows 10 en ook voor de aanvulling van de beroemde Alles in een keer slogan die Microsoft heeft al regelmatig gebruik van, omdat je in Windows 8 in de stad kwamen. Bij gebruik van Windows 10 op een touch ondersteunend apparaat, dit is een heel mooi ding om te hebben in uw dienst.

De derde is het scherm voor touch-toetsenbord. Net als de eerder genoemde tablet-modus, het scherm voor touch-toetsenbord is een andere één van die functies die Microsoft besloten om in Windows 10 als onderdeel van een OS dat is zeer effectief en geweldig om te gebruiken op touch-apparaten. Als uw toetsenbord niet werken vanwege wat voor reden of u nu met Windows 10 op een touch-apparaat, de touch-toetsenbord is een mooi ding om te hebben en schommelt rond op uw scherm.

Nog een van die lijst van toegankelijke functies is de mogelijkheid om het gebruik van numerieke toetsenbord als de muis in Windows 10. Als u vergeet uw muis of het touchpad functioneert niet om welke reden, deze handige functie zijn er om te redden. U kunt deze inschakelen via de stappen hieronder.

Stap 1: Open de Instellingen-app.

Stap 2: Klik op toegankelijkheid.

Stap 3: Klik op muis in het menu links.

Stap 4: Onder de muis toetsen, zet de twee opties weergegeven in de afbeelding hieronder.

Steps To Use Numeric Keypad As Mouse In Windows 10

Stap 5: Druk op Ctrl+elke richting-toets op het numerieke toetsenblok waar u wilt om de cursor te verplaatsen om te scrollen van het snellere of u kunt gewoon druk op de pijltoetsen op het numerieke toetsenblok om te bladeren in een lagere snelheid.

Dit is alles! Zorg ervoor om ze uit te proberen.