Wijzigen Muis En Touchpad Scroll-Snelheid In Windows 10

0
2264

Als u ontevreden bent met de beweging van uw muis of touchpad, Windows 10 kunt u wijzigen muis/touchpad scroll-snelheid zonder te knipperen van een oog. Hier is hoe het te doen!

Change mouse scroll speed in Windows 10

Als wat je ziet? Leer hoe het gebruik van de Magic Mouse in Windows 10.

Een beetje geschiedenis over de Muis

De muis is een van de meest gebruikte randapparatuur van een computer. Het is een aanwijsapparaat gebruikt om te navigeren en selecteer/deselecteer ‘ s op de computer. Net als alle andere externe apparaten, zoals luidsprekers, een printer, een monitor, etc. u verplichten om verzekerd te zijn van compatibiliteit met uw apparaat.

De muis is een ingenieus apparaat dat is gegaan op een lange reis van evolutie, net als alle andere uitvindingen. Het werd voor het eerst uitgevonden als een trackball in 1941 en heeft sindsdien gezien de veranderingen in de vorm, functionaliteit en knoppen. Van de trackball naar Apple ‘ s magic mouse, het apparaat dat leek weinig ruimte voor verbetering is nog in prachtige ontwikkeling.

Muis aanpassen in Windows

Windows-10 kunt u om te spelen met uw muis op veel verschillende manieren. Hoewel het misschien niet mogelijk om een slang of rollende drums als uw cursor net als in Windows 98, kunt u de muisaanwijzers wijzigen in het onder tal van andere aanpassingen. Derde party apps ook een lange weg te gaan met muizen van tegenwoordig. Apps zoals WheelsOfVolume kunt u veel meer doen met uw muis dan je zou kunnen voorstellen.

Een van de andere aanpassingen die van toepassing zijn op muizen in Windows 10 is dat u kunt wijzigen muis scroll-snelheid in. Als u ontevreden bent over de snelheid van uw muis en denk dat het te langzaam/snel, geen behoefte om te gaan snuffelen om te zoeken naar een nieuwe. Laat Windows Clan het werk doen.

Stappen voor het wijzigen van de muis scroll-snelheid in Windows 10:

  1. Open de Instellingen-app.
  2. Klik op Apparaten: Bluetooth, printers, muis.
  3. Vanaf de linkerkant verticaal menu, klik op Muis en Touchpad.
  4. Klik op Extra muis opties hieronder Gerelateerde instellingen.
  5. Klik op het Wiel tabblad in het venster dat verschijnt.
  6. In het vak onder Verticaal Scrollen, voer de waarde in voor de muis of het touchpad van de gevoeligheid zoals weergegeven in de afbeelding hieronder en klik op OK.

final step to change mouse scroll speed

Dat is het. U kunt proberen in meerdere waarden en controleren welke waarde u het beste past. Vond het nuttig? Laat het ons weten in de reacties hieronder.