Hoe om toegang te krijgen tot NSFW of volwassene gemarkeerd inhoud op Tumblr

0
7329

Wanneer Yahoo verworven Tumblr een paar maanden geleden gebruikers van het platform had twee belangrijke aandachtspunten.

In de eerste plaats dat Yahoo zou introduceren advertenties op het platform, en ten tweede, dat het beperken van de toegang of erger – te volwassen of NSFW blogs georganiseerd door de dienst.

Advertenties werden ingevoerd, niet lang na de overname, en het blijkt dat Yahoo gemaakt recente wijzigingen met betrekking tot het volwassenenonderwijs en NSFW gemarkeerd sites op Tumblr.

Tumblr maakt een onderscheid tussen volwassen en NSFW gemarkeerd sites, met de laatste met incidentele, naaktheid of volwassen-georiënteerde inhoud, en de voormalige bevatten aanzienlijke hoeveelheden van deze inhoud.

De vlag bepaalt wat er gebeurt om het blog onder de nieuwe regels:

Ongemarkeerde BlogsNSFW BlogsAdult BlogsBerichten verschijnen in de tag-pagina ‘s en zoekpagina’ s voor ingelogde uit usersxBerichten worden weergegeven op de tag-pagina ‘ s wanneer je volgers bladeren in “Veilige Modus”xxBerichten worden weergegeven op de tag-pagina ‘ s wanneer andere gebruikers bladeren in “Veilige Modus”xBerichten worden weergegeven in mobiele apps voor uw followersxxxBerichten worden weergegeven in mobiele apps voor andere usersxBlog geïndexeerd worden door derde-partij zoeken enginesxxBlog geïndexeerd door Tumblr searchxx

Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel zijn de gevolgen ernstiger zijn voor blogs gemarkeerd als volwassene, als ze niet wordt geïndexeerd door zoekmachines of Tumblr zoeken niet meer, en ook niet op tag-pagina ‘ s voor ingelogde gebruikers of ingelogde gebruikers als de Veilige Modus is ingeschakeld (dit is standaard het geval).

Wanneer u probeert te openen van een link naar een tag die meestal leidt tot volwassen inhoud, of een blog gemarkeerd als volwassenen, dan ontvangt u mogelijk geen resultaten, of kunnen het niet kunnen openen van de blog als je niet bent ingelogd, of als u bent aangemeld maar heb Veilige Modus is ingeschakeld.

Dit betekent in principe dat je alleen kans van toegang tot volwassene blogs op Tumblr, en volwassen wordt op grote schaal gebruikt hier als het kan zijn educatieve blogs bijvoorbeeld, is het gebruik van een Tumblr-account met de Veilige Modus uitgeschakeld. In andere woorden, als u niet beschikt over een Tumblr-account, kunt u geen toegang krijgen tot volwassen inhoud meer op de site.

Het Uitschakelen Van De Veilige Modus

Update: de Dingen zijn een beetje veranderd. Vindt u niet de optie voor het inschakelen van NSFW blogs en resultaten op het Dashboard niet meer. Toegang tot inhoud voor volwassenen wordt uitgeschakeld wanneer u zoekopdrachten uitvoeren, maar niet wanneer u klikt op een van de links te openen blogs of posts direct.

tumblr adult results

In plaats daarvan is direct beschikbaar op de pagina met zoekresultaten, maar alleen als je bent aangemeld bij een account.

U vindt er een hangslot aan de rechterkant dat je kunt klikken op inschakelen of verbergen volwassen gemarkeerd zoekresultaten.

Inhoud voor volwassenen is standaard verborgen op Tumblr, en er is geen optie voor gebruikers zonder account om het te tonen op pagina ‘ s met zoekresultaten.

De inhoud kan rechtstreeks bereikt worden echter door te klikken op links van sites van derden bijvoorbeeld.

Einde Update

Tumblr safe mode

Uitschakelen van de Veilige Modus, open de Tumblr Dashboard door het volgen van de link direct, of door het openen van de instellingen en klik op Dashboard na het handmatig aanmelden op de site.

Zoek de “Browse tag-pagina’ s in de Veilige Modus” en vink de optie. Klik op de knop opslaan na en je moet in staat zijn om toegang te krijgen tot NSFW en volwassen blogs en tag pagina ‘ s opnieuw op Tumblr.

Terwijl het alleen maar NSFW blogs, het geeft toegang tot beide NSFW en volwassen blogs.

Beroep

Indien uw blog is gemarkeerd door een fout maakt, kunt u beroep instellen tegen het besluit door het sturen van een e-mail naar het service Trust & Safety team.

U moet deze informatie, met inbegrip van een toelichting waarom u denkt dat uw blog is per ongeluk gemarkeerd in de e-mail.