Het maken van Een Sneltoets voor het Knipprogramma

0
6813

Het knipprogramma is de beste tool in zijn soort. Als u gebruikt het regelmatig, vergroten van het gemak van toegang door te leren hoe te maken van een sneltoets voor het knipprogramma in Windows 10.

Knipprogramma d.w.z. het nemen van screenshots is een van de meest voorkomende dingen die we meestal doen. Of u nu een data-analist of een student het invullen van zijn/haar hbo, knipprogramma is overal. Om dit gemakkelijker, Microsoft besloten om de uitvinder van de beroemde Knipprogramma.

In mijn mening, het Knipprogramma is een van de makkelijkste van alle screenshot hulpprogramma ‘ s. Ik heb gewerkt met een aantal screenshot ‘ s zoals Skitch, Microsoft Snip, Lightscreen enz. Hoewel de eerder genoemde apps bieden u veel meer in termen van functionaliteit, voor een gemiddelde gebruiker het knipprogramma is precies wat ze meestal nodig. Het is snel, handig, makkelijk om mee te werken en kunt u gemakkelijk kopiëren-plakken screenshots van het andere tekst-editors zonder dat een bepaald bestand op uw computer.

Sinds het Knipprogramma is een dergelijke intensief gebruikte app, het zou geen slecht idee voor de hardcore gebruikers om een sneltoets te maken voor het Knipprogramma. Snelkoppelingen maken u het leven een stuk makkelijker voor ons. De toegang tot programma ‘ s wordt net zo makkelijk als taart. Je hoeft niet te kijken, maar in plaats daarvan, drukt u gewoon op een combinatie van de toetsen en laat Windows 10 dienen dat programma aan u in een plaat.

Stappen voor het maken van de sneltoets voor het Knipprogramma

Stap 1: Zoek naar het Knipprogramma in Windows Search.

Stap 2: Rechts op klikken en uit het menu dat verschijnt, klik vervolgens op bestandslocatie Openen.

Stap 3: klik met Rechts op het Knipprogramma en klik op Eigenschappen.

Stap 4: Klik op het Tabblad Snelkoppeling.

Stap 5: In het tekstveld aan de rechterkant van de Snelkoppeling Toets, voer een snelkoppeling van uw keuze. Merk op dat Windows automatisch toegevoegd Ctrl+Alt zodat u alleen hoeft te typen van een brief en Windows zal u tonen de snelkoppeling voorbeeld zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

Steps To Create A Keyboard Shortcut for Snipping Tool In Windows 10

Klik op OK en je bent klaar. Als u wordt gevraagd om UAC, toegang voor het voltooien van zijn proces.

Nu, toegang tot het Knipprogramma is gewoon een combinatie van toetsen weg. U hoeft zich niet te verplaatsen uw muis rond om het te openen. Dit is de Windows-10 op het toegankelijk beste!