Baconit Is de Beste Reddit-App voor Windows 10

0
515

Als je krassen op je hoofd over de beste reddit-app voor Windows 10, kijk dan niet verder dan Baconit!

Reddit is een bekende website waar u uren kunt doorbrengen op het doen van veel van lezen. Er zijn vele apps die zijn ontwikkeld voor het gebruik van Reddit op alle platforms, inclusief mobiele. Baconit is een van de meest populaire en beste apps voor Reddit op Windows Phone.

Onlangs heeft de ontwikkelaar van Baconit, Quinn Damarell, heeft herschreven de code van de hele interface van de app. Het is nu gecodeerd met behulp van de Universele Windows-Platform (UWP) wat betekent dat de app kunt uitvoeren op uw telefoon, PC, Oppervlakte, Xbox en zelfs uw HoloLens (als je die hebt). Dit kan je op te geven via een browser + Reddit Enhancement Suite volledig.

De afbeelding / video of een website zal worden voorgeïnstalleerd op het vakje rechts van de berichten. Upvoting, downvoting en het opslaan en het verbergen van de post kan gedaan worden in de knoppen onderaan de post.

How to view media on Baconit

Bekijken van de reacties is het zelfs nog gemakkelijker. Alles wat u hoeft te doen is schuif omlaag en worden de opmerkingen weergegeven. De ontwikkelaar heeft het een “tip” in het geval u niet weet hoe om toegang te krijgen tot de sectie opmerkingen.

Viewing comments.

In het geval dat u wilt bekijken een link in de comments, de app opent zich een ingebouwde browser voor je en laten je zien wat je wilt zien. De optie om te bekijken in uw eigen browser is ook beschikbaar. Alles wat u hoeft te doen is klik op de browser knop naast de X.

Opening external links in Baconit.

U kunt ook op de knop menu om toegang te krijgen tot uw subreddits, /r/, bekijk de trending subreddits en meer. Gaat de subreddit is gedaan door gewoon op te klikken.

Accessing your favorite subreddits.

Door te klikken op de knop wisser tussen het vernieuwen en menu knoppen kunt u de zijbalk van een subreddit die ook kunt u zich afmelden, zoeken en verzendt u een nieuw bericht naar de subreddit.

All these features are what make Baconit the best reddit app for Windows 10!

Over het algemeen is het veilig om te zeggen dat de Baconit app (te downloaden op de Windows Store op je computer of telefoon) heeft een opmerkelijke werk met de gebruikers-interface en een zeer vloeiende interface voor de gebruikers om te communiceren met. Het is sterk aanbevolen om de app te downloaden en probeer het zelf.

Deze en vele andere redenen zijn waarom Baconit is gemakkelijk de beste reddit app alleen beschikbaar op Windows-10. Laat het ons weten in de comments als je een betere vervanging!

Download Baconit [Windows Store]