Hoe Inschakelen / Uitschakelen Van De Aero Shake In Windows 10

0
292

Aero Shake is een van de leukere mogelijkheden van de Aero-suite van functies in Windows. Lees verder om te ontdekken hoe u Aero Shake in Windows 10.

Alvorens ik begin te brabbelen over de procedure, laat me verneem je alles over het register tweaks. Wat is een register in Windows? Register bestanden bevatten informatie over hoe de binnenkant van uw computer werken. Ze kunnen worden bewerkt om wijzigingen niet vrij beschikbaar op de Windows-interface. Dit is waar de term ‘verborgen ‘ functies’ vandaan komt.

Register tweaken is voor geavanceerde gebruikers die weten hoe over hoe het BESTURINGSSYSTEEM werkt. Dit is omdat deze bestanden zijn zo kwetsbaar dat een verkeerd gebruik kan leiden tot gebrekkige werking van uw computer. Elke poging tot het maken van een bijzondere instelling kan resulteren in een mooie tweak en aan de andere kant, een ramp veroorzaken. Als je nieuw bent in het register tweaks, hier is een tutorial over hoe om te gaan met de zorg.

Op weg naar Aero Shake. Aero-functies hebben hun oorsprong in Windows Vista. De eerste bekende Aero is de Aero Glass. Het was een mooi doorzichtig design geïmplementeerd op de grenzen en de titelbalk van de verschillende vensters. Het was een van de meest geliefde door Windows-gebruikers vandaar de populariteit gezorgd dat het werd opgenomen in Windows 7. Windows 10 teleurstellend gedumpt, maar opgenomen in de Aero Snap functie dit is een instrument dat kan worden gebruikt voor het uitlijnen van de verschillende vensters op het scherm om ervoor te zorgen maximale aantal van windows kunnen worden ondergebracht.

Windows-10 heeft ook een functie bekend als Aero Shake. Het is een van de meest intuïtieve Windows-10 functies die ik ben tegengekomen. Als er meerdere Vensters zijn geopend op je desktop, je even schudden met een venster door het ingedrukt houden van de titelbalk, en alle andere vensters minimaliseren zelf. Schud het venster nogmaals en ze komen terug in de dezelfde manier. Voor het inschakelen van Aero Shake, volg de stappen hieronder.

Stap Voor Stap Handleiding Voor Het Inschakelen Van Aero Shake

Stap 1: Open De Editor Voor Lokaal Groepsbeleid.

Stap 2: In het linker menu, vouw de Configuratie van de Gebruiker.

Stap 3: Vouw Beheersjablonen Uit.

Stap 4: dubbelklik Dan op het Bureaublad.

Stap 5: Uit het rechter venster, zoek en dubbelklik op het uitschakelen van Aero Shake venster minimaliseren muis gebaar , zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

First series of steps to enable aero shake

In het resulterende Venster, klikt u op Uitgeschakeld om het in te schakelen zoals aangegeven in de afbeelding hieronder en je bent klaar.

Final step to enable aero shake