Hoe Zoekgeschiedenis Wissen In Windows 10

0
1174

Internet browsers zijn niet de enige plek waar je terecht kunt incognito. U kunt clear search history in file explorer camouflage jezelf te maken.

Privacy is een zeer delicate kwestie. Het is een van de compromisloze aspecten van de menselijke wezens die ze gewoon niet kunnen laten hun privacy schenden. In de wereld van vandaag, privacy is uitgegroeid tot een zeer betreffende probleem. De vooruitgang in de technologie heeft niet alleen meer de referenties, maar aan de andere kant, hebben ook verhoogde de reeds aanzienlijke risico voor de privacy invasie.

Incidenten als de Fappenning, de Sony PlayStation hack enz. hebben verhoogd vele wenkbrauwen over de hele wereld hoe cyber insecure we zijn. Technologie giganten hebben consequent opgespaarde op hoeveel de beveiliging van hun merken zijn, maar de gebruikers zijn niet volledig onder de indruk. Dit was een kwestie van Microsoft hard nodig om als het adres van de Fappenning gebeurde op een erg slecht moment.

Sinds Windows-10 was gepland om uitgebracht te worden slechts een jaar na de Fappenning, gebruikers waren vooral geïnteresseerd hoe zou Microsoft de beveiliging van hun eigen cloud-opslag een.k.een OneDrive. Microsoft ervoor gezorgd dat OneDrive beveiliging zou nog verder worden versterkt, dat zou praktisch niet gehackt.

Komende privacy op een lager niveau ik.e tijdens het surfen op het internet of met behulp van de computer, er zijn veel dingen die je niet zou willen dat andere mensen te zien. Terwijl web-browsers zoals Chrome en de Rand van de incognito modus voor private browsing, alles wat u zoekt voor in uw verkenner kan ook worden gewist. Dit kan gedaan worden door het wissen van de zoekhistorie. Volg de stappen hieronder.

Stap 1: Open De Verkenner.

Stap 2: Klik op Zoeken in de menu bar.

Stap 3: Klik op Recente Zoekopdrachten.

Stap 4: in de drop down menu, klik op zoekgeschiedenis Wissen , zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

steps to clear search history in windows 10

Tijdens dit proces zal de zoekgeschiedenis wissen, als u wilt verwijderen van bepaalde zoekopdrachten, hier is de manier om ze te doen.

Stap 1: In het zoekvak in de rechterbovenhoek typt u de zoekopdracht die u wilt verwijderen.

Stap 2: Vervolgens beweeg je de cursor op het.

Stap 3: Druk op Verwijderen en dat is het.

Vond dit nuttig? We zijn altijd blij om te helpen.