Inaktivera Starta Om Datorn För Att Slutföra Installera Viktiga Uppdateringar Snabbt

0
371

Vi har alla varit där och sett det. När uppdateringarna har installerats i Windows, som kräver en omstart, du ombeds regelbundet att göra så.

Dessa meddelanden visas strax efter installation av uppdateringar, och sedan regelbundet tills du gör det. Starta om Datorn för Att slutföra Installera Viktiga Uppdateringar snabb erbjuder att skjuta upp uppdateringen för 10 minuter, 1 timme eller 4 timmar. Prompten visas då igen om datorn inte startas om under tiden.

Många Windows-användare ogillar den gnagande snabbt, särskilt om de är för närvarande kör uppgifter som skulle avbrytas av en omstart. Detta inkluderar video rendering, en viktig ladda ner eller ladda upp, eller ett dokument som måste vara klar i nästa timme eller så.

Stoppa Starta om Datorn frågar

restart your computer to finish installing important updates

Samtidigt som du kan välja 4 timmar från menyn för att se omstartsmeddelande efter 4 timmar, kan du fortfarande vill avaktivera visningen av uppdatering för en längre tid. Detta kan vara användbart om du är för närvarande på en dag lång presentation som kräver dator.

1. Stoppa Tjänsten Windows Update

Det finns tre alternativ att ta itu med problemet. Kan du först stoppa tjänsten Windows Update för den aktuella sessionen. Detta är i princip block snabbt och alla försök att installera nya uppdateringar tills datorn startas om.

Följande steg krävs för detta:

  • Öppna upp ett förhöjt kommandotolkfönster. Kan du göra det genom att klicka på Start-knappen i operativsystemets, skriva cmd i rutan sök form och med snabbtangenten Ctrl-Shift-Enter (eller håll nere Ctrl-och Skift-tangenterna samtidigt som vänster-klicka med musen på resultat) för att öppna den med administrativa privilegier. En kontroll av användarkonto-prompten visas.
  • Kör kommandot net stop “windows update” för att stoppa tjänsten Windows Update för den aktuella sessionen.

net stop windows update

Du kan starta tjänsten med kommandot net start “windows update”. Tjänsten kommer också att startas normalt på nästa start av systemet.

2. Inaktivera automatisk omstart när en användare är inloggad på

Det andra alternativet kan du inaktivera automatisk omstart alternativ när en användare är inloggad på. Detta kräver vissa Register hacking och föreslås endast för avancerade användare. Du kanske också vill säkerhetskopiera Registret innan du gör dessa ändringar.

  • Använda Windows-r för att få upp rutan kör. Skriv regedit och tryck enter för att öppna Windows Registry Editor.
  • Navigera till följande Registernyckel: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionWindowsUpdateAutomatisk Uppdatering
  • Hitta ForcedReboot tangenten och ändra dess värde från vad den är inställd på 0.

Observera att detta bara fungerar under windows Vista, Windows 7 och nyare operativsystem.

3. Konfigurera lokal politik för att inaktivera starta frågar

Den tredje och sista alternativet är Redigeraren för Lokalt grupprincipobjekt som endast är tillgängliga i vissa versioner av Windows operativsystem. Gå till Datorns Konfiguration > Administrativa Mallar, Windows-Komponenter > Windows Update och leta upp följande två parametrar:

  • Ingen automatisk omstart för planerad installation av Automatiska Uppdateringar
  • Re-prompt för att starta med planerade anläggningar

Aktivera den första parametern för att blockera automatiskt startar om när uppdateringen installationer, och ange den andra till en tillräckligt hög tid att ta emot omstartsmeddelande mindre ofta.

local group policy