Het uitschakelen of verwijderen van Google Chrome plugins

0
3744

De Google Chrome web browser zoals Firefox en andere browsers – integreert plugins automatisch gevonden op het systeem.

Update: de situatie is nogal veranderd sinds 2012. Chrome biedt geen ondersteuning voor legacy NPAPI plug-ins niet meer, en Google verwijderd toegang tot de chrome://plugins pagina in recente versies van Chrome.

Zie Google verwijdert Plugin controles van Chrome voor meer informatie en instructies over het verwijderen van plugins.

Wat het betekent is dat Chrome-gebruikers kunnen geen controle meer plugins in de browser met uitzondering van Adobe Flash en PDF Viewer. Enige optie is het verwijderen van de plug-ins in Chrome map of verwijderen of de toegang tot de plugin-bestanden, zodat Chrome niet kunt gebruiken. Einde

Hoewel dit comfortabele manier, als deze kunnen worden gebruikt door websites om de inhoud ervan wordt weergegeven zonder dat de gebruiker hoeft te schakelen, het kan ook een gevaar voor de veiligheid, vooral als plugins zijn niet up-to-date.

Chrome-gebruikers, moet een kijkje nemen op de plugin lijst van de browser om ervoor te zorgen dat alleen plugins die nodig zijn, zijn geactiveerd.

Chrome Plugins

Eerste ding dat u wilt doen is het laden van chrome://plugins in de browser om de lijst van plug-ins die zijn gevonden door Chrome. Plugins met een witte achtergrond worden ingeschakeld, terwijl de grijze achtergrond plugins zijn uitgeschakeld.

chrome plugins

De makkelijkste manier om het inschakelen of uitschakelen van de plug-ins is om te klikken op de links in de plugin-beheerder om dit te doen. Voor sommige plugins, zult u merken dat Chrome heeft gedetecteerd meer dan een plugin versie, en kan het gebeuren dat beide functies zijn geactiveerd.

Het beheer van deze plugins, klikt u eerst op de link details in de rechterbovenhoek van het scherm.

plug-in details

Hier ziet u gedetailleerde informatie over de plugin versies, hun wegen, en of deze zijn ingeschakeld of uitgeschakeld in de browser.

Voor Adobe Flash bijvoorbeeld, ziet u dat de browser heeft opgepikt op het interne Flash-plug-in, en een Flash-plugin die heb geïnstalleerd voor browsers, zoals Opera of Firefox. Het is niet echt zinvol om beide ingeschakeld in de browser, tenzij het testen van een nieuwe versie een beta bijvoorbeeld. Het is daarom altijd aan te raden om ervoor te zorgen dat slechts één versie van een plugin is ingeschakeld op hetzelfde moment in Chrome of een andere browser.

Als het gaat om versies, u wilt meestal zorg ervoor dat de nieuwste versie van plug-in is ingeschakeld en niet op een eerdere versie.

Wanneer het gaat om het verwijderen of het verwijderen van plug-ins in Chrome, heb je twee belangrijke opties:

  • Verwijder de software die is gemaakt van de plugin beschikbaar op het computersysteem, van
  • Verwijder de plugin handmatig uit het systeem

De eerste optie is eerder voor de hand en heeft niet veel uitleg nodig om het gedaan te krijgen rechterkant. De tweede echter heeft enige uitleg. Zoals je kunt zien op de screenshot hierboven, Chrome toont de locatie van de plugin is geïnstalleerd op het systeem. Verwijderen van plug-ins van het systeem zou de weg openen in Windows Verkenner of een andere file manager en daar verwijderen. Het wordt aanbevolen een back-up maken, of, in plaats van het verwijderen van bestand verplaatsen van de map naar een map die niet opgepikt door de Chrome automatisch.

Dus, als je het niet nodig de Microsoft Office-plugin in google Chrome, zou je een eerste blik op de gegevens van de locatie van de Microsoft Office-plugin.

microsoft office plugin

Al duurt het dan is om de map te openen in Windows Verkenner en het bestand verwijderen vermeld ronduit, of verplaatsen naar een andere locatie op uw harde schijf voor back-up en restauratie doeleinden.

Klik om te spelen

Er is een andere optie dat Chrome-gebruikers zijn als het gaat om het omgaan met plug-ins in de browser. Ik heb beoordeeld Chrome Click to play ‘ – functie voor en stel voor dat je hier de handleiding voor een ingrijpende herziening van het. Alleen is dit veel: met click-to-play-plug-ins die zijn ingeschakeld in Chrome niet geladen wanneer u het laden van een website in de browser. U wordt in plaats daarvan een houder plaatsen in het gebied op de pagina waarop u kunt klikken op het laden van de plugin. Dit kan de snelheid van browsen op het web als het minder lang duurt om verbinding te maken met webpagina ‘ s die insluiten inhoud van de plug-ins vereisen. (inspiratie geput uit Techdows)