Hoe Mensen Stoppen Met Het Toevoegen Van Je Facebook Groepen

0
449

Een van de domste ideeën ooit op Facebook is dat vrienden kunnen automatisch toevoegen aan groepen. Ik ben niet zeker waarom Facebook denkt dat die vrienden de macht toe te voegen aan elke groep is een goed idee, maar de functie is er en het wordt actief gebruikt. Dus, als u ooit wilde maken van een ik ben de Grootste groep en nodig al je vrienden, dan is dit uw kans om dat te doen. Uw vrienden zullen worden automatisch toegevoegd aan de nieuwe groep, en het is aan hen om te proberen en krijgen van de groep weer in te nemen.

Het is niet echt duidelijk waarom ze niet met het versturen van de uitnodigingen in de plaats, die voor elke vriend die u de keuze om mee te doen met de nieuwe groep of het negeren van de uit te nodigen voor het niet deelnemen aan de groep.

Het is blijkbaar alleen mogelijk om vrienden uit te nodigen in de nieuwe Facebook groepen. Als u een bezoek aan een oude groep pagina op Facebook zie je de volgende paragraaf aan de top.

In de komende paar maanden, Facebook zal het archiveren van alle groepen die zijn gemaakt met behulp van de oude groepen-indeling. Wanneer deze groep wordt gearchiveerd, en de wand van berichten, foto ‘ s en discussies zullen zich verplaatsen naar de nieuwe groepen-indeling, maar de leden van de groep zal opnieuw moeten worden toegevoegd.

De nieuwe Groep van de pagina ‘ links biedt weinig informatie over de nieuwe groep concept op Facebook. Het is alleen mogelijk om het automatisch toevoegen van vrienden aan nieuwe groepen op Facebook. Het oude concept was om te verzenden vrienden uitnodigingen als u wilt deelnemen aan een groep op Facebook.

De nieuwe groep concept is uiteraard onjuist, gezien het feit dat de meerderheid van de Facebook gebruikers zijn niet alleen vrienden met hun naaste vrienden en familieleden, maar met veel verschillende gebruikers van de sociale netwerksite.

Dit kan de deur openen voor spam of zelfs kwaadaardige aanvallen in de vorm van phishing links of software downloads. Het is niet noodzakelijk om zo ver te gaan, maar als lid van een groep die u niet wenst te worden een onderdeel van kan zijn reden genoeg om tegen de groep nieuw concept.

Hoe kunt u mensen stoppen met het toevoegen van je Facebook Groepen automatisch? Het korte antwoord is, u niet. De enige optie die je hebt is om te vertrekken van de groep en het contact met de vriend te laten weten dat u niet wilt dat om een deel van de groep. Als je dan opnieuw toegevoegd, is uw enige optie is om weer te vertrekken en / of te verwijderen van de vriend die u hebt toegevoegd vanuit de lijst met vrienden.

Hier is hoe je het laat groepen. Klik op Groepen op je Facebook profielpagina. De groepen link is gelegen in de rechterbovenhoek van de pagina.

facebook groups

Daar zie je een lijst van alle groepen waar je lid van. Voor het verlaten van een groep, plaats uw muis cursor over de groep. Een blauwe x weergegeven naast de groep. Klik op de x om de groep verlaten.

leave facebook group

U krijgt een groep verwijderen een lidmaatschap te bevestigen. Selecteer Verwijderen als u zeker weet en wilt verlaten van de geselecteerde groep op Facebook.

remove group membership

Heb je al toegevoegd door vrienden groepen automatisch? Hoe heb je het aangepakt?

Update: Sommige gebruikers denken dat dit artikel is misleidend, want het is niet het beantwoorden van de vraag die zij voor gekomen zijn. Hier zijn verschillende opties die gebruikers in de toelichting opgemerkt:

  • U kan niet opnieuw worden toegevoegd aan groepen als u laat ze, dus dit zou kunnen helpen. Update: Facebook toont een selectievakje tegenwoordig dat je nodig hebt om te controleren om te voorkomen dat het wordt toegevoegd aan de groep weer. Controleer de “voorkomen dat andere leden van het toevoegen van u terug naar deze Groep” vak voordat je de groep verlaten knop.

facebook prevent group re-adding

 

  • U kunt maken of zich abonneren op een veel nep / lege groepen te bereiken van de groep te beperken. Zodra je je niet meer toegevoegd aan de nieuwe groepen.
  • En tot slot: Communiceren met vrienden die u aan de groep van ans te zien als je ze kunt krijgen om te stoppen met het toevoegen van je groepen. Als u dat niet kunt, moet u overwegen unfriending dan op Facebook kan je toevoegen aan groepen als ze niet meer je vriend.

Daar heb je het. Drie prima antwoorden voor het probleem bij de hand. Het zou natuurlijk beter zijn als Facebook zou geven gebruikers een optie om te accepteren of te weigeren groep uitnodigt, maar aangezien dat geen optie nu, uw enige weddenschappen zijn de opties die hierboven worden vermeld.