Helt fantastisk Kanel ‘Krydderier’, du har brug for, nu

0
295

Jeg har været inde på Kanel et par gange nu, da det er blevet mit personlige valg af desktop-miljø, men jeg troede, jeg ville dele nogle af Cinnamons egen tweaks, der er uafhængige, bør du tjekke ud.

Alle disse kan installeres fra deres respektive del af System Indstillinger anvendelse i Kanel miljø, såsom “Applets” og “Udvidelser” og “Temaer.”

Tip: Du kan gennemse den officielle addons repository på Linux Mint hjemmeside.

Hvad er Krydderier?

Nogle mennesker finder lidt brug for eller ønske om at tema eller justere deres systemer, hvor det som jeg på den anden side, er helt vild med at tilpasse mit system.

Krydderier, er, hvad Kanel-udviklere har besluttet at kalde tilføjelser, udvidelser, og tweaks for miljøet; noget eye-candy relateret dybest set.

Udvidelser

Udvidelser er det krydderi, der ændrer ting, det meste, i mine øjne. De kan gøre alt fra at ændre hele funktioner af miljøet, til at tilføje gennemsigtighed til tingene.

Bemærk: Nogle udvidelser, der er anført gav mig en advarsel om, at de kan bryde systemet, fordi de ikke er kompatible med min version af Kanel. Jeg valgte at ignorere denne advarsel, og teste dem selv. Jeg bruger Antergos, der kører Kanel 3.6.6. Jeg kan sige, at de tweaks nedenfor kørte fint for mig, men din kilometertal kan variere.

Mine top picks er:

gTile

gTile

 

gTile er en handy extension, der giver større fleksibilitet i, hvordan du fliser windows på din skærm, der giver mulighed for flere forskellige opsætninger i stedet for 50/50 standard, samt multi-monitor support.

Helt afgørende for alle, der bruger Kanel, der stadig har brug for fliser.

Opacify Windows

Opacify

Dette er en forholdsvis enkel og ligetil, men som en godt supplement, der vil gøre enhver vinduet kan du klikke og trække for at flytte, meget gennemsigtig. Nyttigt, smukke og funktionelle.

Gennemsigtige Paneler

Dette igen er ligetil og enkelt, men jeg elsker dens effekt. Hvad dette betyder, er, viser alle dine Paneler til at være fuldt gennemsigtige, så længe der ikke er vinduer er fuldt maksimeret. Den virkning, er, når du blot at stirre på din desktop, din panel er lidt skjult / blanding i, men når du er i et maksimeret vindue sætte sig på, hvad det er, du gør, panelet er fuldt synlig for ikke hindre arbejdsgangen. Ikke dårligt!

Læs også: En sammenligning af Linux VPS-Udbydere for begyndere hosting

Win7 Alt-Tab

Alt Tab Win7

Denne ene ændrer den måde, som tingene ser ud, når du trykker på ALT+TAB. Snarere end standard Kanel udseende, skifter den til at ligne det velkendte Windows modstykke, og vise miniaturer. Jeg foretrækker dette over standard personligt.

Applets

Applets er elementer, der er tilføjet til din panel(s), som viser Vejret, brugerdefinerede menuer, etc.

Dem, jeg kan bruge (medfølger ikke som standard), er:

Steder Center

Places Center

Steder Center tilføjer en enkelt lille mappe-ikonet på dit panel. Hvad jeg foretrækker at gøre er at placere det ved siden af min menuen programmer. Ved at klikke på den mappe, en liste af alle dine vigtige destinationer og enheder, der er opført, for hurtig og nem adgang til den angivne placering via file manager.

Vejr

Weather

Denne ene er temmelig indlysende. Det viser vejret. Det kan være skræddersyet til målemetoder, du foretrækker det, hvor mange dage de oplysninger, du vil have, osv. Jeg kan lide at holde dette i midten af mit panel, øverst på min skærm, da jeg bruger en dock i bunden af skærmen for at erstatte vinduet liste fra panelet, at jeg fjerner.

Nu skal du: Hvis du er en Kanel brugeren, hvad andre Krydderier bruger du? For ikke Kanel brugere, hvad bruger du i dit miljø? Lad os vide i kommentarerne!