Hoe op te lossen Google Chrome zwart scherm problemen

0
6153

Google Chrome is begonnen op te treden gek op één van mijn machines die onlangs. Ik merkte problemen met de weergave op het eerste; Chrome zou niet de inhoud van sites die ik opende, tenzij ik veranderde de grootte van het venster van de browser.

Gisteren ging het nog vreemder als de browser toonde een zwart scherm alleen toen ik eraan begon. Ik kon gebruik maken van de rechts-klik context menu en toegang Chrome-menu ‘ s, maar niet de inhoud van de pagina, ongeacht wat ik deed.

Fix Google Chrome zwart scherm problemen

Hieronder is een screenshot van de Chrome-browser venster als ik gestart op een computer waarop Windows 10 Pro.

chrome black screen

Een herstart van de browser of het systeem niet is opgelost het probleem. Het was een probleem, duidelijk, en het eerste wat ik probeerde was het bijwerken van de grasche kaart om te zien of het zou het probleem oplossen. Blijkt het niet.

Ik probeerde het opnieuw installeren van Chrome, maar dat het probleem niet is opgelost. Het volgende wat ik deed, echter. Ik stel de compatibiliteit van het proces naar Windows 7 opgelost zwart scherm probleem in de web browser.

Hier is hoe kunt u de compatibiliteit niveau van de Chrome-proces op Windows-computers:

  1. Rechts-klik op het Chrome-snelkoppeling en kies eigenschappen. Als u met de rechtermuisknop op het Chrome-pictogram vastgemaakt aan de taakbalk, moet u mogelijk recht-klik op Google Chrome opnieuw wanneer het contextmenu wordt geopend voordat u de kans krijgt om te klikken op het item eigenschappen.
  2. Overschakelen naar het tabblad compatibiliteit in het venster Eigenschappen.
  3. Controleer de “dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor” het vak.
  4. Selecteer Windows 7 in de lijst van beschikbare versies van besturingssystemen.
  5. Selecteer toepassen en vervolgens op ok.

Lees ook: WorldBrain voor Chrome: full-text search geschiedenis en bladwijzers

Start Google Chrome om uit te vinden of het probleem is opgelost. Als dit niet zo is, wilt u misschien om te proberen en stelt u de compatibiliteitsmodus in op een andere versie van Windows, bijvoorbeeld Windows Vista SP2 of Windows 8 is, en probeer het opnieuw.

Het instellen van de compatibiliteit met Windows 7 opgelost zwart scherm probleem in Chrome op het systeem. Maar ik heb gemerkt dat de richtlijn niet goed worden opgeslagen. Een hercontrole van de compatibiliteit modus menu bleek dat de doos om het programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus is niet meer gecontroleerd. Nog steeds, het probleem is opgelost, ondanks dat.