Impelus te proberen bevel tegen Telstra third-party billing beslissing

0
91

Nul

Directe carrier billing (DCB) dienstverlener Impelus heeft aangekondigd dat het om een gerechtelijk bevel van het Hooggerechtshof van New South Wales om te voorkomen dat Telstra van het stilleggen van haar diensten.

Impelus, die voorziet in mobiele en digitale communicatie producten en diensten, zei dat het was “zonder succes” u heeft geprobeerd om het probleem te verhelpen met Telstra.

“Impelus’ sterke positie is dat Telstra heeft een verplichting voor het leveren van de diensten na 2 Maart 2018, en is van plan op de inleiding van de procedure in het Hooggerechtshof van New South Wales te zoeken van een gerechtelijk bevel of versnelde definitieve reliëf om te voorkomen dat Telstra van ophouden om het te voorzien van de diensten,” Impelus zei in een verklaring op de Australian Securities Exchange (ASX) op vrijdag.

“Het bedrijf is zeer teleurgesteld met Telstra is de beslissing na te hebben gedeeld met een lange en succesvolle relatie in DCB voor meer dan vier jaar.”

Impelus toegevoegd dat de DCB operaties zijn “non-core”, maar dat de plotselinge stopzetting van de diensten door Telstra weinig invloed zullen hebben op de FY18 winst voor rente, belasting, afschrijvingen en amortisatie (EBITDA) op de melodie van tussen de AU$550,000 en AU 680.000 dollar, evenals de omzet.

“De bestuurders blijven streven naar een oplossing van dit probleem, maar zijn van mening dat de aanvang van de procedure in de Supreme Court is in het beste belang is van alle aandeelhouders op dit moment aan het behoud van de rechten van het Bedrijf dat zijn geschonden door Telstra,” Impelus gesloten.

Telstra heeft aangekondigd in December dat het zou stoppen DCB diensten.

“Van 3 December 2017, u zult niet in staat zijn om u te abonneren op nieuwe digitale inhoud, toepassingen of diensten van andere bedrijven door middel van Premium SMS of Telstra Carrier Billing. Dit is omdat we met het uitfaseren van Premium Service abonnementen,” Telstra zei op het moment.

Nog steeds worden doorberekend aan de klanten Telstra rekeningen van Google Play, Windows Store, AirG Chat, AFL of NRL apps, Apple, Muziek, Foxtel Nu, Telstra TV, Telstra Spelen, Beller Tonen, andere Telstra abonnement inhoud en eenmalige kosten, zoals online stemmen, de prijsvraag en donaties.

Dit volgde op de Australian Communications Consument Action Network (ACCAN) in juli publiceren van een enquête bleek dat 12 procent van de respondenten had ervaren “onverwachte” third-party billing op hun mobiele telefoonrekening.

Deze waren meestal als gevolg van de aankoop van apps, spelen van games, het invoeren van wedstrijden, stemmen in TV-shows, en het ontvangen van nieuwsberichten, ACCAN zei, met meer dan een derde van de respondenten zegt ze waren niet op de hoogte is van ingestemd, bevestigd, of begrepen de daaruit voortvloeiende kosten.

Toegepast op de mobiele klantenbestand van Telstra, Optus en Vodafone, dit 12 procent komt neer op bijna 1,9 miljoen mensen die kunnen ontvangen onverwachte kosten op hun mobiele rekeningen. We schatten dat We gezamenlijk, kan de consument in rekening zijn gebracht als veel als AU$20 miljoen onverwacht in de laatste zes maanden,” ACCAN directeur van het Beleid Una Lawrence zei op het moment.

“ACCAN wordt gepleit voor een betere bescherming te worden ingevoerd, zodat de consument laat je niet vangen met onverwachte kosten op hun mobiele rekeningen.”

Verwante Dekking

Ericsson is voltooid 5G vervoerder oplossing

Ericsson heeft een upgrade van zijn radio portfolio met behulp van de 5G NR normen die door 3GPP in December, waarbij een volledige loopbaan oplossing.

Qualcomm touts OEM, vervoerder wint voor wereldwijde 5G lanceert in 2019

De chip gigant bekend gemaakt dat de Snapdragon X50 modem chipset werd gekozen door 19 internationale operatoren voor het aankomende mobiele 5G proeven.

T-Mobile: Q4 sterk, maar kunt Vn-drager mojo eeuwig duren?

T-Mobile outlook voor de klant aanvullingen kunnen geven dat zijn momentum kan vertragen een smidge.

Mobile device computing beleid (Tech Pro Onderzoek)

Mobiele apparaten bieden het gemak en de flexibiliteit voor het moderne bedrijfsleven-maar ze brengen ook risico ‘ s en ondersteuning bij problemen. Dit beleid stelt richtlijnen om te helpen zorgen voor een veilige en productieve mobiliteit.

Optus rolt slimme cellen voor Sydney botanische tuin

Sydney Royal Botanic Garden en het Domein rekenen op Optus’ kleine cellen en NO-HUB smart paal ontwerpen te brengen 4G-dekking, gratis Wi-Fi, en de digitale dienstverlening aan de omgeving.

NBN capaciteit aankoop toename leidt tot 1.53 Mbps per gebruiker

Vijf regionale strategiedocumenten zijn nu aangesloten op alle 121 NBN punten van elkaar te verbinden, met de ACCC ook het opnemen van een marginale toename per gebruiker in de CVC-capaciteit gekocht van 1.11 Mbps 1.53 Mbps.

Optus voegt ‘record’ – 127k mobile-klanten

Optus heeft aangekondigd netto winst van AU$262 miljoen voor het derde kwartaal op een omzet van AU$2.33 miljard, met de telco het toeschrijven van deze toevoeging van 127,000 post-paid mobiele klanten.

Samsung, Cisco, een proces 5G vaste draadloze toegang in Roemenië

Samsung, Cisco en Oranje voeren een maand lang 5G vaste draadloze toegang proef in Roemenië in de tweede helft van dit jaar.

De 5G revolutie is hier: Wat het bedrijfsleven nodig heeft om te weten (TechRepublic)

TechRepublic s Conner Bos legt uit drie dingen zijn IT-professionals nodig hebben om te weten over 5G, next-gen hoge snelheid draadloze technologie.

5G mobiele netwerken: Een cheat sheet (TechRepublic)

Als LTE-netwerken steeds meer verzadigd, exploitanten van mobiele netwerken zijn plannen voor de 5G toekomst. Hier is wat business professionals en mobiele gebruikers moet weten over 5G.

Verwante Onderwerpen:

Juridisch

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0