Vijf jaar en AU$103m later, DHS nieuwe child support systeem heeft een interface voor het personeel

0
53

Nul

Het Australische Department of Human Services (DHS) ging het om een tender terug in 2013, op zoek naar een leverancier voor het leveren van een upgrade child support systeem als het bestaande systeem Cuba afgevlagd werd in 2009 als het bereiken van het einde van hun leven aan het eind van 2017.

Tijdens een sonde van de Financiën en Openbaar Bestuur Referenties Comité op vrijdag werd duidelijk dat in plaats van het live gaan met de nieuwe Pluto platform, het DHS heeft eigenlijk onderbroken, eigen personeel gebruik te kunnen blijven maken van de oude, mainframe gebaseerde Cuba.

Na een begroting van AU$103,2 miljoen in 2013-14 te leveren Pluto van start tot finish, de commissie gehoord van DHS GM van Ondersteuning van het Kind en het Verhaal Maree Bridger dat ondanks de besteding van de AU$103,2 miljoen — en meer van elders in het departement — het DHS heeft alleen de levering van een interface voor het personeel om toegang tot accounts en het uitvoeren van wijzigingen. Er werd ook een nieuwe online service voor klanten die wordt uitgerold in fasen, en het is momenteel niet in gebruik door alle online gebruikers van het kind te ondersteunen.

“We zijn gestart met enkele nieuwe screens en een aantal nieuwe functionaliteit voor het personeel om toegang te krijgen tot accounts, maar niet alle, van de bestaande processen zijn overgezet naar het nieuwe systeem, dat we op het pad om dat te doen en het oppakken van alle processen,” Bridger vertelde het comité op zoek naar de digitale levering van diensten van de overheid.

Bridger, naast het DHS waarnemend CIO Charles McHardie, zei dat ik na het departement had geselecteerd beide Accenture en SAP te helpen met het leveren van het nieuwe systeem en betaald had het paar rond AU$62 miljoen euro, besloten in 2016 tot het onderbreken van de levering van Pluto op het advies van het DHS secretaris Kathryn Campbell.

In plaats daarvan, DHS besloten om sommige werken al ontwikkeld als onderdeel van de afdeling Welzijn van de Betaling van de Infrastructuur Transformatie (WPIT) programma, een miljard-dollar-project voor de revisie van Australië, op 30-jarige betaling systeem, welke processen over AU$100 miljard in Centrelink betalingen per jaar.

Geëtiketteerd de grootste digitale transformatie van de overheid is begonnen met to-date door de voormalige Minister voor Human Services Alan Tudge, WPIT is naar verwachting zeven jaar om te voltooien.

‘We waren al doen sommige voorloper werken om klaar te zijn voor de WPIT programma om te beginnen met het verplaatsen van personeel gerichte verwerking schermen, en ook de front-end die de klant ziet in een nieuw patroon gebruik te maken van SAP technologie die we aan het bouwen waren in huis,” McHardie uitgelegd.

Na het pauzeren van Pluto, DHS begonnen aan een interne evaluatie zodat medewerkers om feedback te geven over wat ze verwachten van het nieuwe systeem te leveren.

Bridger zei Deloitte is het helpen van de afdeling gedrag van de herziening voor een bedrag van AU$490,000.

Met niet meer middelen ter beschikking te leveren Pluto, McHardie vertelde het comité van de afdeling zal op de toegang tot het business as usual (BAU) budget om het project te voltooien, hoewel het niet weten hoe veel verder zijn investeringen nodig.

“De verwachte besteden is afhankelijk van het werk dat we op dit moment doen met het personeel,” Bridger zei. “Moeten We kosten wat komt er uit deze review … we zullen kosten en vervolgens zie wat is betaalbaar binnen de mogelijkheden.”

Momenteel worden de medewerkers met behulp van drie IT-platforms tot de volledige ondersteuning van het kind-gerelateerde werkzaamheden: Cuba, Pluto, en een serie van web-formulieren die zijn ingevuld voordat het wordt gekopieerd en geplakt in een — twee — Cuba en Pluto.

“Veel van de processen, met name de nieuwe aanvragen voor levensonderhoud van een kind worden genomen in Pluto,” Bridger voortgezet. “Maar je hebt nog steeds het kopiëren en verslepen van informatie van het web vormen in het nieuwe systeem.

“Cuba heeft traditioneel verzorgd front-end functies voor de verwerking van het personeel, maar het had ook een berekening van de motor, dat zit in de backend en helpt met evaluaties … en ook slaat de gegevens op in een verouderde database. Wat hebben we gedaan met Pluto is een nieuwe staf-geconfronteerd met front-end, maar de analyses en berekeningen worden nog steeds gedaan in Cuba,” McHardie toegevoegd.

“Als je kijkt naar de manier waarop Cuba is samengesteld, het is een verzameling van veel verschillende systemen, veel technologieën die de macht van de Cuba-systeem.”

De volgende stap, zei hij, is het vervangen van de backend, en hij hoopt dat hij in staat zal zijn om sterk te benutten WPIT.

Het verwerpen van de idee van de eerste werken uitgevoerd met SAP en Accenture was van een afvalstof, McHardie zei DHS veel geleerd van het proces.

“We hebben een veel flexibelere benadering van de manier waarop wij leveren projecten nu, service design, zoals we dat noemen is in het hart, die gaat ons zitten met leden van het publiek en inderdaad met onze verwerking van officieren die er na core verwerking in deze grote systemen te kunnen bouwen uit ons vermogen in multi-disciplinaire teams en herhalen ze,” zei hij.

“Dat is een grote evolutie waar projecten zoals deze enkele jaren geleden waren de kick-off van waar ze nu zijn.”

McHardie ook zei dat hij denkt dat de overeenkomsten met tech reuzen waren verlopen en waren gewoon niet verlengd, maar kon niet vertellen het comité als klaar zijn met hun werk, evenmin als de eventuele sancties werden uitgesproken als gevolg van het systeem niet geschikt is voor het gebruik door nu.

VERWANTE DEKKING

De Australische regering en de ruime definitie van IT-projecten ‘goed werken’

Rechte geconfronteerd, een Afdeling van Human Services vertegenwoordiger vertelde een senaatscommissie gegevens matching ‘robodebt’ project ging goed, omdat het geproduceerd besparingen.

DHS weg te draaien van end-to-end SAP voor het welzijn van het betalingsverkeer revisie

Het Australische Department of Human Services’ CTO vertelde ZDNet zijn organisatie is het luisteren naar de Digitale Transformatie Agentschap het verzoek om te schudden van de manier waarop het IT-diensten inkoopt om ook kleinere spelers.

De voormalige Australische digitale transformatie chief wil de overheid uitvoeren, zoals Amazon

Paul Shetler heeft verteld dat de Senaat een onderzoek van de Australische overheid moet leren van de methoden die bedrijven gebruiken om diensten te leveren en trainen van haar medewerkers, zodat zij kunnen zelf de tech van start tot finish.

Meer dan 50 commonwealth sites getrokken voor het onderhoud op één 2017 weekend zonder tussentijdse oplossing

Een sensor in de digitale levering van diensten van de overheid heeft geopenbaard 54 websites van de overheid werden getrokken voor onderhoud in één weekend, en zonder back-ups in plaats van voor de burger nog steeds toegang tot diensten.

Digitale transformatie zal leiden 60% van de ondernemingen om DEZE te verplaatsen buiten verkoopruimten in 2019 (TechRepublic)

De top drie initiatieven voor 2018 zijn business intelligence, artificial intelligence en big data, volgens 451 Onderzoek.

Verwante Onderwerpen:

Australië

CXO

Innovatie

Digitale Transformatie: Een CXOs Gids

Big Data Analytics

0