Beste Android spill for NVIDIA Shield-TV

0
525

Som NVIDIA proklamerer i hver annonse, Skjold Android-TV boks er “streamer for spillere”. Så hvilke spill som er verdt å sjekke ut?

Vel, for det første at vi ikke kommer til å dykke inn NVIDIA ‘ s GeForce Nå abonnement på en tjeneste, eller NVIDIA Gamestream. Vi vil komme inn på disse tjenestene senere.

For nå, vi kommer bare til å fremheve noen av de beste spillene som er tilgjengelig via Google Play-Butikken, spesielt tilpasset for å spille på NVIDIA Shield-TV. Så la oss hoppe rett i!

 • Død Veien Til Canada
 • Morphite
 • Metal Gear Solid 2
 • ClusterTruck
 • Vitne
 • Borderlands: Oppfølgeren
 • Ultimate Kylling Hest
 • GoNNER
 • Metal Gear Rising: Revengeance
 • Telltale Games
 • Half-Life 2
 • Skateboard Part 3

Død Veien Til Canada

Død Veien til Canada er en av de utrolig spill som tilbyr en unik spillopplevelse hver gang du spiller, og er full av uventede overraskelser. Det er en overlevelse spill hvor målet ditt er å løpe fra en zombie apocalypse ved å kjøre til Canada. Med tilfeldig generert steder, karakterer og hendelser, det er et spill som er tilstoppet full av overraskelser som vil holde deg å komme tilbake for mer.

Dette var en av mine absolutte favoritt spill utgitt for Android i 2017, og det er kjempegøy å spille på en liten berøringsskjerm — men heldigvis, med måten Google Play-Butikken fungerer, hvis du kjøpte den for å spille på mobilen, kan du også laste ned Android-TV-versjon til din Shield.

Å spille med en kontroller gjør bare spillet kontroller at mye strammere, og jeg gjorde det til den Kanadiske grensen på min første prøve å Skjerme versjon (ganske gjennomføring, jeg vet). En av de beste fordelene av å spille det på Skjoldet er at det åpner opp muligheten for to-player co-op-hvis du har fått en andre Shield-kontrolleren sparker rundt. En stor Android-spill holder bare blir bedre, takket være Android-TV og Nvidia Shield.

Last Ned: Død Veien Til Canada ($9.99)

Morphite

Ble du skuffet når Ingen Mann er Himmelen ikke klarte å leve opp til sin utrolig hype? Fortsatt ønsker å utforske fargerike planetscapes i en gratis-forming indie-spillet? Du må sjekke ut Morphite. Det har en vakker art direction og lydspor som vil umiddelbart hekte deg i.

Opprinnelig utgitt gjennom Steam Greenlight-programmet, er det gjort sin vei til Android sent i fjor, og er også tilgjengelig på Skjold. Dette er liksom en blanding mellom No Man ‘ s Sky og noe som Metroid Prime, hvor det er et helt univers av genererte planeter for å utforske som det tidligere sammen med en full-fledged kampanje-modus med oppdrag som krever plass bekjempe, puzzle-solving og plattformspill. Mens det spilte ganske bra på en smarttelefon, er det virkelig når nye høyder spiller det på en stor TV-skjerm med en kontroller i hånden.

Spillet er gratis å laste ned og spille, men du må betale en in-app-kjøp på $5 for å låse opp resten av historien modus. Ellers, du er fri til å fly rundt i skipet ditt for å utforske planeter og samle ressurser som du liker.

Last ned: Morphite (Gratis w/Annonser, $4.99 for å låse opp fullversjonen av spillet)

Metal Gear Solid 2 HD

Hideo Kojima er en helt legendariske videospill-utvikler, ansvarlig for å opprette en av de største videospill franchising av alle tid: Metal Gear Solid.

Oppfølgeren, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, og er uten tvil det beste spillet i serien — og HD-remastret versjon er nå tilgjengelig for NVIDIA Shield. Gå inn i rollen som Solid Snake som han sniker seg gjennom et tungt forsvart tanker å samle intel på et nytt Metal Gear våpen i utvikling, og så Raiden, en rookie Spec Ops agent som er på et oppdrag for å infiltrere et onde corporation er sammensatt for å redde Presidenten… og verden! Dette spillet, første gang utgitt i 2001 på PlayStation 2, var en stor inspirasjon for stealth-action-sjangeren, og er fortsatt feiret av mange som en av de beste spillene noensinne laget.

Hvis du elsket å spille MGS2 tilbake i dag, vil du elske nostalgisk tur ned memory lane. Hvis du aldri har spilt Metal Gear Solid 2 før, er du inne for en virkelig godbit.

Last ned: Metal Gear Solid 2 HD ($9.99)

ClusterTruck

ClusterTruck er en vanvittig fysikk-basert førstepersons plattformspill hvor målet ditt er å hoppe mellom semi lastebiler som er bare barrelling veier og å bli blåst opp av fallende steiner, laserstråler og alle andre slags sprø hindringer. Du ønsker å gå så fort som mulig, men hvis du berører bakken taper du.

Du har kanskje sett dette spillet streamet av populære YouTubers fordi det er bare så latterlig å se på. Dette er et flott spill for å ta svinger med å spille med venner, så det er i utgangspunktet som å spille “gulvet er lava” med super-menneskelige hoppe krefter. Det er ni sett av 10 nivåer, så det er massevis av innhold for å spille gjennom her.

Last Ned: ClusterTruck ($14.99)

Vitne

Hvis du anser deg selv en hardcore puslespill gamer, du skylder det til deg selv å sjekke ut Vitne, en av de mest vakkert utformet og utfordrende puslespill spill noensinne unnfanget. Ved første øyekast ser dette ut til å være en ganske standard eventyr puslespill, der du vandrer rundt en mystisk øy løse grid puslespill alle live lang dag, blir ting ganske lagdelt som du begynner å løse den sanne naturen på øya og bare hvor dypt puslespill tema strekker seg.

Jeg vil holde beskrivelse vage og kryptisk fordi det er virkelig et av de spillene du ønsker å oppleve selv.

Last Ned: Vitnemålet ($13.60)

Borderlands: Pre-Oppfølgeren

Borderlands-serien er en fantastisk og unik første-person shooter, blande elementer fra sjangeren action, RPG, og FPS i et vanedannende opplevelse, toppet med den vakre cel-skravert grafikk og en historie med knivskarpe vidd.

Pre-Oppfølgeren ble opprinnelig utgitt i 2014 for de store konsollene, og passer i kraft av historien mellom første og andre Grenseland spill. Som sådan, er det i stor grad bruker spillet mekanikere fra Borderlands 2, mens å legge i noen nye våpen og elementer. Spillet har også støtte for co-op-spill, men dessverre ingen split-screen-co-op er tilgjengelig på dette tidspunktet.

Likevel, Borderlands: TPS spiller som en drøm på NVIDIA Shield og bør gi timer med moro.

Last Ned: Borderlands: Pre-Oppfølger ($14.99)

Ultimate Kylling Hest

Ultimate Kylling Hest er en unik fest plattformspill som vil ha deg og dine venner samler seg rundt TV-en som det var i 1998 igjen. Konseptet er at opp til fire venner som samarbeider om å bygge ut et utfordrende nivå — basert på ulike plattformer og feller, gjøres tilgjengelig for konsernet. Deretter, alle samtidig prøver å fullføre nivået.

Like deler strategiske og dumme, dette spillet er veldig gøy å få noen venner sammen og ha det (hvis du har fått riktig antall Shield kontrollere for å imøtekomme mannskapet — tredjeparts Bluetooth-støtte for kontroller mangler). Målet er å sette nok feller for å ødelegge dine motstandere mens du forlater en ren rute for deg selv å gjøre det gjennom nivået og nå målet. Alt er pakket i en morsom, tegneserieaktig art-stil, med en rekke dyr som din disposisjon som spillbare karakterer.

Last Ned: Ultimate Kylling Hest ($11.99)

GoNNER

GoNNER er en av mine favoritt spill for NVIDIA Shield-TV, og det er en skikkelig godbit for folk på jakt etter en utfordrende skytespill-plattformspill. Nivåene er generert prosedyremessig, noe som betyr at du vil aldri spille nøyaktig samme nivå to ganger. Spillet ser ut til å tilpasse seg nivået problemer med å dine ferdigheter og spille evne som du jobber deg gjennom flere verdener.

Men det er verdt å merke seg at dette spillet er tøff. Liker veldig tøff. Før du kan hodet ut å spille, kan du velge hodet og pistol — du låser opp mer av både du utforske nivåer i spillet — og du er i oppdrag med utsendelsen av fiender så raskt og effektivt som mulig for å fortsette å samle ammunisjon for våpen, og lilla flisene som er brukt til å helbrede opp og oppgradere våpen før boss kamper, eller spare dem til å “utsette” a game over-skjermen.

Jeg spesifikt valgte ordet forsinkelse fordi, igjen, dette spillet er veldig vanskelig. Er du klar for utfordringen?

Last Ned: GoNNER ($9.99)

Metal Gear Rising: Revengeance

Rett utenfor hop, for de som lurer på dette spillet er ingenting som sniking funnet i Metal Gear Solid, crown jewel of Metal Gear-serien. I stedet, dette er et glatt utseende hack and slash action spin-off tittel skuespillere Raiden, som fansen vil huske best fra de nevnte Metal Gear Solid 2.

I Metal Gear Rising: Revengeance, spillerne ta kontroll over Raiden, en katana-wielding cyborg. Sett i langt av året… 2018… historien dreier seg om konflikter mellom rivaliserende Private Militære Selskaper, med noen selskaper som aktivt ønsker å domstolen kaos for å holde krigen økonomi tøffer sammen. Vi vil ikke dykke for mye inn i handlingen som foregår, men vil bare gjenta at dette ikke er noe som gameplay funnet i Metal Gear Solid-spillene. En annen ting verdt å merke seg er fil-størrelse — en heidundrende 5.5 GB! Hvis du bare har 16 gb-konsollen, vil du definitivt ønsker å se nærmere på utvidbar lagring valg for ditt Skjold TV, eller begynne å rydde ut noen rommet før installere.

Last Ned: Metal Gear Rising Revengeance ($14.99)

Telltale Games (The Walking Dead, Batman, Guardians of the Galaxy)

Telltale Games har skåret ut en fin nisje for seg selv ved å levere fortelling-drevet spill basert på vår favoritt tegneserier, filmer og TV-serier. Du kan spille spill på telefonen din eller på din NVIDIA Shield, og takk til skyen lagre, kan du sprette mellom enhetene dine.

Spill play veldig bra på NVIDIA Shield-TV. Hvis du aldri har spilt et spill laget av Telltale Games før, bidrar du til å gå videre i historien ved å foreta valg for tegn og quicktime-events, hvor du må matche retning eller-knappen på skjermen. Det fungerer faktisk bedre med en kontroller, snarere enn en berøringsskjerm, så hvis du spiller ting godt nok, det bør føle at du kontrollerer en film.

Det finnes en rekke produkter tilgjengelig på Google Play-Butikken, med det nyeste spillet blir Guardians of the Galaxy. Det er et flott eksempel å nevne, faktisk, fordi hvis du er en fan av film, vil du ønsker å vite at det ikke er en direkte tilknytning til den filmen franchise, selv om det er stilisert etter filmer. – Stjerners Herren ser mer Stephen Baldwin enn Chris Pratt, men historien er frisk og helt adskilt fra den løpende Marvel-Universet historie, så det er en fin pause.

Her er en rask gjennomgåelse av de andre seriene er tilgjengelig:

 • The Walking Dead
 • Fortellinger fra Boarderlands
 • Game of Thrones
 • Batman

Vær oppmerksom på at mens mange av disse spillene er gratis, hver spillet er delt opp i årstider og episoder, som du enten kan kjøpe individuelt, eller gjennom sesongen går.

Half-Life 2

Half-Life 2 er et mesterverk av et spill. Utviklet av Valve, det er oppfølgeren til 1998 s banebrytende første-person shooter Half-Life og ble utviklet sammen med Steam og Source engine-plattformer.

Hvis du eier en NVIDIA Shield og har aldri spilt Half-Life 2, du skylder det til deg selv for å sjekke dette spillet ut. Du trenger ikke å ha spilt den første til å hoppe inn i dette, men hvis du trenger litt av bakgrunnshistorien, vil du spille som Gordon Freeman, en veldig rolig vitenskapsmann som tidligere jobbet for forskningsstasjonen Black Mesa, og ved et uhell åpnet en Portal til en annen dimensjon.

Half-Life 2 plukker opp med Freeman blir vekket fra stasis å lære at verden har falt under kontroll av den Kombinere, en inter-dimensjonale imperiet som har implementert en brutal verden-wide politistat å kontrollere den menneskelige rase. Du må unngå Kombinere soldater og møte opp med et band av frihetskjempere bidra til å redde verden.

Det er en blodig, episk spill som er blitt feiret i mange år og er fortsatt verdt å spille i 2017 på grunn av sin strålende visuelt og lyd design, fantastisk historiefortelling og enestående gameplay. Hvis du har spilt det før, kan du like godt spille det igjen som vi vente for Half-Life 3 (hvilken som helst dag nå, ikke sant?).

Last Ned: Half-Life 2 ($9.99)

Skateboard Part 3 ft. Greg Lutzka

Fans av klassisk Tony Hawk Pro Skater spill fra tilbake i dag som beklage etasjer seriens nåværende tilstand bør sjekke ut Skateboard Part 3. Det er en throwback spillet til de klassiske spillene vi elsket fra slutten av 90-tallet og tidlig 00s før det gikk… sidelengs.

Spillet fysikk og kontrollene føles veldig kjent, og du får et par spill moduser å velge mellom. I Karriere modus, du får fire minutter til å utforske de åtte forskjellige steder, og rack opp en stor score, samle P-A-R-T-Y spredt rundt som flytende bokstaver, og finne andre skjulte elementer. Ting er opplåst ved å bruke erfaringspoeng, som du samler inn ved å fullføre utfordringer og landing triks.

Nå er dette så polert som den klassiske THPS spill? Nei. Hvem er Greg Lutkzka? Ingen anelse. Er det det beste du kan få på Skjold for bare $2? Ja. Og det er verdt å sjekke ut for at grunn alene til Activision får sin handle sammen, og re-utgivelser THPS 2 og 3 på Android.

Last ned: Skateboard Part 3 ($1.99 w/Iap)

Portal

Når du gjør en liste over beste spill, og Portalen er ett av alternativene, kan du fikk alltid å koble uten tvil en av de mest morsomme og oppfinnsomme spillene av all tid. Hvis du aldri har spilt Portal før, jeg er faktisk sjalu fordi det betyr at du får oppleve dette enestående spillet frisk for første gang.

Dette spillet er feiret rette for sine briljant subtile historie, sinn bøying puslespill, og en av de mest berømte spill skurker i nyere tid. Og det er blitt oversatt vakkert over til NVIDIA Shield-TV via Google Play-Butikken.

Alle som har spilt dette vet nøyaktig hvorfor dette spillet fortjener hver prisen er det noensinne har vunnet. Hvis du ikke har spilt det ennå, tilbringe $10 og nyte.

Last Ned: Portal ($9.99)

Real Racing 3

Så langt er alle spill på denne listen har vært en betalt tittel. Real Racing 3 dollar som trend. Det er allerede uten tvil den beste utseende racing spillet tilgjengelig for Android-telefoner, og det ser bare så pen på den store skjermen å spille gjennom NVIDIA Shield-TV.

Hoppe bak rattet på en av over 140 intenst detaljerte kjøretøy basert på virkelige biler, og traff spor i over 4000 hendelser, inkludert Cup løp, Elimineringer og Utholdenhet utfordringer på 17 rase spor, basert off av ikoniske kretser fra hele verden, inkludert Silverstone, Hockenheimring, Le Mans, Dubai Autodrome og mange flere.

Hvis du er en racing fan og leter etter en god tittel for Skjold-TV, gi Real Racing 3 en prøve.

Last Ned: Real Racing 3 (Gratis)

Hva er din favoritt-titlene for NVIDIA Shield-TV?

Disse er spill som vekket vår interesse, men hva er dine favoritt spill for NVIDIA Shield-TV? Fikk noen meninger om spill som gjorde vår liste? La oss beskjed i kommentarfeltet!