Hoe te gebruiken familie delen op PlayStation Plus

0
9068

Met de komst van PlayStation Plus, het is een beetje moeilijker om het gebruik van alle van de PlayStation 4 is online functies. Dat komt omdat Sony nu vereist een PlayStation Plus-abonnement online te spelen voor de meeste games, evenals verschillende andere functies die u niet krijgen zonder een abonnement.

Maar wat gebeurt er als u meerdere gebruikers in hetzelfde huishouden die online willen spelen met hun eigen aparte accounts? Ze hebben hun eigen PlayStation 4 of hun eigen PS Plus-abonnement? Nee! Wij tonen u wat u moet doen om deel PlayStation Plus met uw gezinsleden.

Wat is Familie Delen op de PlayStation Plus?

Simpel gezegd, familie delen, kunt u het delen van veel van PlayStation Plus de voordelen van de met de andere leden van uw gezin. Zo lang als één account op de PlayStation 4 heeft PS Plus en is ingesteld als het primaire account voor die console iedereen die de tekenen in de console met de andere PlayStation Network-account in staat zal zijn om veel van de voordelen en de spelen van digitale spellen verbonden. Familie delen ook kunt u krachtige ouderlijke controle tools als u wilt beheren, uw kinderen gebruik.

Hoe u ouderlijk toezicht op uw PlayStation 4

Ongeacht uw behoefte, familie delen maakt het goedkoper en gemakkelijker gebruik van de PS4 ‘ s online functies met meerdere accounts.

Die PlayStation Plus voordelen, kunt u delen?

Voordat we verder gaan, moet u weten dat niet alle voordelen kunnen worden gebruikt door de accounts die niet beschikken over hun eigen PlayStation Plus-abonnement. We zullen deze worden uitgevoerd voor u.

Hier is wat u kunt gebruiken:

 • Speel Online multiplayer.
 • Gedownloade games spelen, inclusief die producten die zijn aangeschaft met een PS Plus korting.
 • Download en speel de maandelijkse PS Plus games inbegrepen bij het abonnement.

En hier zijn de dingen die je mist op:

 • De aankoop van spelletjes op de korting voor PS Plus-tarief.
 • Cloud-opslag voor gamegegevens.
 • Automatische patch downloaden.
 • Exclusief PS Plus-alleen early access spel trials.

Of uw secundaire accounts moeten hun eigen PS Plus-abonnementen is aan u en aan uw specifieke behoeften. Als alles wat je wilt is om online te spelen en speel alle games op die console, je bent waarschijnlijk OK zonder een enkel abonnement. Degenen met een meer uitgebreide behoeften, kan het nodig zijn om te overwegen het betalen van meer dan één abonnement.

Het instellen van de familie delen op de PlayStation 4

Het instellen van de familie delen op de PlayStation 4 kan niet makkelijker. Het gaat om het opzetten van een primair account en aanmelden iedereen die gebruik maken van de PS4. Hier is hoe:

 1. Op je PS4, log in met het account dat heeft de PlayStation Plus-abonnement.
 2. Open Instellingen.
 3. Navigeer naar de PSN – menu.
 4. Selecteer Activeren als Uw Primaire PS4.

 5. Selecteer Activeren.

Nu dat de rekening met PS Plus is ondertekend en geassocieerd met uw PS4 als de primaire account, eventuele andere gebruikersnaam dat de tekens in die PS4 in staat zal zijn gebruik te maken van haar voordelen.

Wat als ik meer dan één PlayStation 4?

Helaas, als u meer dan een PS4 dan moet u nog rekening met een PlayStation Plus-voor elk extra PS4 u hebben. Dat is omdat de voordelen kunnen alleen worden gedeeld met de primaire account naar andere accounts op dezelfde console, en er kan slechts één primaire account per console.

Dit betekent ook dat de tweede rekening zal moeten een eigen kopie van de spellen die de gebruiker wil om op te spelen. De enige manier om dit op te teken in de tweede PS4 met het account dat heeft de PS Plus-abonnement en is eigenaar van de games, en je moet aangemeld blijven op dat account voor de duur van uw sessie.

Gelukkige familie

Leven met meerdere familie leden niet hoeft te worden een pijn als je met een PS4. Alles ingesteld en uw hele gezin online kunt spelen zonder dat uw gaming budget dat de ballon uit de hand.