Nieuwe trailers: Suspiria, Slice, en Houd het Donker

0
235

Als augustus nadert, ik heb al bedacht dat dit een van mijn favoriete tijden van het jaar. Het is niet dat mijn verjaardag op komst is (don ‘ t ask, wanneer, en niet vragen hoe oud is). Het is omdat het Halloween is net om de hoek.

Ik groeide op in enge en griezelige films, of het was Een Nightmare on Elm Street, Poltergeist, of de Friday the 13th serie. Later, ik liep over klassiekers als Rosemary ‘ s Baby en The Exorcist en buitenlandse films van meesters als Dario Argento. Maar het maakt niet uit hoe oud ik was, ik verloor nooit mijn liefde voor de aanloop naar Halloween. Er is iets over het uiterlijk van de lucht, het draaien van de bladeren, en de idee van het lopen door een drukke straat gekleed… nou, verkleed als gewoon iedereen.

Misschien is het de anonimiteit. Misschien is het de kans om nog in de donkere kant van de menselijke natuur met straffeloosheid. Misschien is het dat ik gewoon echt liefde fase bloed en de kleur zwart. Ik heb nooit echt dacht dat het uit is.

Gelieve te controleren negen trailers van deze week hieronder.

Suspiria

Herinner me toen ik vertelde Dario Argento? Mijn eerste kennismaking met zijn werk was van 1977 film Suspiria, over een jonge vrouw die reist naar een dansacademie in Duitsland, alleen om te ontdekken dat het de thuisbasis is… nou ja, een paar erg slechte dingen. Het uiterlijk van de nieuwste trailer van de aankomende remake van regisseur Luca Guadagnino (Bel Mij Door Uw Naam) zal gebruik maken van hetzelfde uitgangspunt als een jumping off point, en een duik nemen in zijn eigen specifieke vorm van waanzin. Één ding ben ik bijzonder enthousiast over? De score, met Radiohead ‘ s Thom Yorke proberen te vullen van de schoenen van de originele soundtrack, die is gekomen met dank aan de italiaanse prog-rock band Goblin.

Slice

Kijk, het is een film over een pizza joint gebouwd op een poort naar de hel. Het sterren Zazie Beetz (Atlanta, Deadpool 2) en de Kans dat de Rapper. Er is een geest. Er is een weerwolf. Er is een woordspeling-gelukkig titel. Natuurlijk moet je dit in de gaten.

Houd het Donker

De groene Kamer is Jeremy Saulnier verwijst dit verhaal over een man (Westworld is Jeffrey Wright), die wordt genoemd in om te zoeken naar een kind dat ontvoerd wordt door een roedel wolven. Het lijkt of dingen gaan niet zo goed, op wat belooft een strak en verontrustend verhaal vertelde tegen de meedogenloze achtergrond van de wildernis van Alaska.

Nacht Van De School

Meningen over Kevin Hart kan variëren, maar iedereen houdt van Meisjes Reis breakout star Tiffany Hadish. Het mag dan ook geen verrassing dat ze zonder twijfel het beste deel van de trailer voor deze nieuwe film volgt een groep volwassenen in de nacht op school moeite om hun GEDs.

Amerikaanse Vandaal, seizoen 2

Het eerste seizoen van de Netflix mockumentary Amerikaanse Vandaal kwam op het perfecte moment — mijn collega Megan Farokhmanesh noemde het “een verfrissende kijk op true crime” — en de toon is terug volgende maand met zijn tweede seizoen. Deze keer is er een nog absurder misdaad te onderzoeken, en te oordelen naar de laatste trailer, zullen de dingen krijgen, um, rommelig.

Killer Kate!

Soms horror film set-ups kan lijken een beetje vergezocht, maar de Moordenaar van Kate! heeft een die iedereen zich in kan herkennen. Een groep vrouwen op een vrijgezellenfeest hoofd naar een afgelegen hut, geboekt op een Airbnb-achtige service, alleen om te ontdekken dat ze hebben gelopen in een sadistische moord val uitgebroed door gestuntel van sommige idioten. Had ik al gezegd dat ik boekte een vakantie met Airbnb?

Outlaw Koning

Chris Pine en Chris Pine ‘ s baard, ster in deze film gebaseerd op het leven van Robert the Bruce, de Schotse krijger, die vechten voor zijn land de onafhankelijkheid van Engeland in de jaren 1300. Het project reteams Grenen met zijn Hell or High Water regisseur David Mackenzie, en zal in première op het Toronto International Film Festival debuteert op Netflix in November.

Mijn Diner met Hervé

Deze teaser is kort, maar het geeft een blik op wat er om nog een andere opmerkelijke prestaties van het Spel der Tronen sterren Peter Dinklage. Deze keer, de acteur zal worden voor de aanpak van de rol van Hervé Villechaize, de acteur, vooral bekend van zijn werk op Fantasy Island en De Man met het Gouden Pistool.

King Lear

Anthony Hopkins de hoofdrol in deze alternatieve wereld hervertelling van Shakespeare ‘ s King Lear. Een co-productie met de BBC, uitgezonden in het verenigd koninkrijk eerder dit jaar. Het zal komen te Amazon Prime in September.