Samsung lanserer en LTE-versjon av Chromebook Pluss V2 for $599

0
29

Samsung har nettopp annonsert en LTE-versjon av Chromebook Pluss V2, en av de mer i stand Chromebook i nyere minne. Det er en semi-pro-tier Chromebook som vil starte 2. November for $599.99 — som er $100 mer enn base Wi-Fi-versjonen på Samsung.com, Best Buy, og Verizon.

Chromebook Pluss V2 LTE beholder alle spesifikasjoner og funksjoner av sine Wi-Fi-bare fetter, inkludert en 12.2-tommers full HD-skjerm med 300nit maks lysstyrke, en anstendig Intel Celeron 3965Y-prosessor, 4 GB RAM, 32 gb med ssd-lagring, og en 39Wh batteriet.

Mye av det som gjør Chromebook Pluss V2 LTE (og Wi-Fi-variant) en “semi-pro” Chromebook er en solid spec ark og byggekvalitet. Den har en stor skjerm størrelse for en Chromebook, en energibesparende prosessor, 360-graders av hengslene, og en penn. Samsung er ikke bare OEM å presse konvertible Chrome OS-Pc-er: Googles Pixel Skifer har lignende funksjoner, og koster det samme beløpet, men det kommer ikke med LTE.

Den ekstra fleksibiliteten av Verizon LTE gjør denne versjonen av Chromebook Pluss V2 enda mer attraktiv for eksterne medarbeidere og reisende. Tross alt, du kan bruke Instagram på Chromebook-enheten din til å ta bilder med 13MP bakovervendt kamera, selv om du kan bli dømt ved dine venner for det.