Microsoft har Activation Server problemer akkurat nå

0
71

av Martin Brinkmann November 08, 2018 i Windows – Sist oppdatert: November 08, 2018 – 15 kommentarer

Rapporter kommer inn fra hele Internett som Windows 10 lisenser få opphevet på noen systemer er i dag og at aktivering er ikke tilgjengelige enten på tidspunktet for skriving.

Det mest vanlige problemet at brukere og administratorer oppleve akkurat nå er at aktivering status for Windows 10 Pc-er endret fra aktivert ikke aktivert. Noen brukere har rapportert at Windows 10 Pro-produktnøkler var plutselig ikke gjenkjennes lenger. Windows identifisert en Windows-10 Home digital lisens i stedet på disse systemene.

windows activation issue

Meldingen lyder:

Vi fant en Windows-10 Home digital lisens for denne enheten kjører Windows 10 Pro. For å aktivere ved hjelp av denne digitale lisens, må du installere Windows 10 Hjem.

Meldingen inneholder linker for å lære mer om Aktivering av Windows, åpne Microsoft Butikken for å kjøpe et ekte eksemplar av Windows, eller starte “maskinvaren” – prosessen.

Forsøk å aktivere operativsystemet på nytt mislykkes på den tiden. Reinstallasjon eller installasjon av sikkerhetskopiering du ikke kan løse problemet heller.

Administratorer som sjekker loggen vil finne Enda ID 8198 oppføringer:

Hendelses-id 8198:
License Activation (slui.exe) mislyktes med følgende feilkode: hr=0xC004C003

Microsoft Støtte publisert en uttalelse på Microsoft Svar som bekrefter problemet.

Microsoft har nettopp lansert en ny utgave kunngjøring om gjeldende aktivering problemet knyttet til Pro-utgaven nylig. Dette skjer i Japan, Korea, usa og mange andre land.Jeg er veldig lei for å informere deg om at det er et midlertidig problem med Microsoft aktivisering server i øyeblikket, og enkelte kunder kan oppleve dette problemet der Windows er vist som ikke er aktivert.

Våre ingeniører arbeider utrettelig for å løse dette problemet, og det er forventet å bli rettet innen en til to virkedager

Microsoft er klar over problemet og jobber med en løsning for å rette det opp. Selskapet råder brukere til å ignorere aktivering meldinger for tiden. Det er ikke nødvendig å gjøre noe på brukersiden som er problemet server side.

Microsoft uttalt at den vil oppdatere den offisielle tråden på Microsoft Answers forum når problemet er løst. Windows-10 Pcer bør endre status til aktivert igjen når problemet er løst, og et varsel om at lisens for Windows 10 Hjem mens Windows 10 Pro er installert, skal gå bort så godt når problemet er løst. (via Windows Nyeste og Født)