Google Cloud ruller ud af nye redskaber til at gøre AI mere tilgængelige

0
43

Nul

Et stigende antal organisationer, der ønsker at drage fordel af AI og machine learning, men at finde de rigtige værktøjer og personale til at gøre det, kan være svært. Blandt andre udfordringer, der er en mangel på data forskere, der rent faktisk kan bygge machine learning modeller.

“Der er et stort talent hul til AI lige nu,” Rajen Sheth, director of product management for Cloud AI på Google, sagde til ZDNet. “Det er et meget nyt område, og der er ikke en masse mennesker, der ved, hvordan man bruger det lige nu.”

SE: AI, machine learning, og data videnskab gåde: hvem Der skal styre det?

For at tackle denne udfordring, Google Cloud er rullende ud en række nye produkter med henblik på at maksimere effekten af en data scientist ‘ s arbejde. Det første produkt, Kubeflow Rørledninger, der gør det lettere for data forskere til at koordinere med de øvrige medlemmer af et team, der er nødvendige til rent faktisk at bringe en machine learning model i produktion. Det andet produkt, AI Hub, der fungerer som en markedsplads, hvor nogen fra en organisation kan få adgang til machine learning-komponenter såsom datasæt eller modeller.

“Langt størstedelen af modeller, der data forskere oprette aldrig gøre det til produktion,” Sheth sagde. “Du tager det, der virkelig værdifuldt aktiv for en data-videnskabsmand og spilde det.”