Harley-Davidson lancerer sin første elektriske motorcykel, der kommer 2019

0
84

Efter leger med tanken om, for den bedre del af fire år, Harley-Davidson i denne uge fremviste sin første el-motorcykel på Milan Motorcycle Show. Den elektriske cykel dråber i 2019, men selskabet er i besiddelse tilbage på alle de vigtige specs om hastighed, rækkevidde og opladning til nu.

Cyklen vil bære samme “LiveWire -” – navn, der bruges, når det var stadig en prototype, men det ellers ser ud som en meget mere komplet design og, helt ærligt, en forfriskende ny vision for, hvad en Harley-Davidson motorcykel skal se ud i 2019. Virksomheden kan bruge nogle hjælp, også. Mens motorcykel industrien som helhed har kæmpet for, siden den finansielle krise i 2008, Harley-Davidson i særdeleshed har lidt et tab og fyringer. Det er også blevet en af Præsident Trump ‘ s mest synlige mål i løbet af sin administration handel krig.

Gittervisning

Den oprindelige LiveWire-prototype kan få fra 0–60 mph på under fire sekunder, og havde en rækkevidde på ca 55 km i “economy” – funktionen. Begge disse numre bør hoppe med produktionen version — området, især, da nogle el-cykler fra virksomheder som Zero Motorcycles nemt eclipse 100 miles i disse dage. Om Harley-Davidson ‘ s første elektriske motorcykel kampe numre ud til at kunne spille en væsentlig faktor i cyklens succes. Virksomheden har flirtet med tanken om at gå electric for et stykke tid nu — herunder at investere i tilsyneladende nu hedengangne start Alta Motorer — og klart kunne bruge et løft.