Google bekræfter, mørke tilstand er en stor hjælp for batterilevetid på Android

0
67

Vi har i lang tid vidst, at mørke mode / nat-tilstand apps kan forlænge batteriets levetid på smartphones med OLED-skærme. Det er tilfældet på Android, og det er tilfældet med iPhone. Dette skyldes, at de enkelte pixels er nødt til at gøre det mindre arbejde på mørke områder på skærmen, og de bruger stort set ingen juice til alle, når der vises ægte sort. Som SlashGear samlet op på Google gentog dette i sin Android-Dev-Topmødet i denne uge, der viser flere sider, at sammenlign strømforbrug på flere forskellige farver. (Virksomheden har brugt sin oprindelige Pixel smartphone til disse data punkter.)

Du kan se, at hvid er langt bruger mest strøm. Dette førte Google til at erkende, at den fremtrædende hvid på tværs af dets egne apps og inden for Android ‘ s stil retningslinjer er, godt, mindre end ideelt. Det er overalt, og at ‘s ikke ændrer sig med Google’ s reviderede Materiale Design.

Heldigvis, selskabet ser ud til at anerkende værdien af mørke tilstand. YouTube og Android-Meddelelser, der allerede har det, og Google er også at bringe den funktion til sin Telefon-app ‘ en og teste den i de mobile Google-Feed. Android kan også blive indstillet til en mørk tema til hurtige indstillinger pulldown og app skuffe, men Google har endnu ikke gået så vidt som at tilføje et system-wide nat-tilstand. (Det er noget Samsung har planer om at gøre med sin nye UI.)

Som et eksempel på mørke tilstand, der kommer til dit batteri ‘ s rescue, bare se på den enorme forskel nedenfor, hvor Pixel er sat til 100 procent lysstyrke. Det strømbesparelser af mørke tilstand er indlysende. Jeg har en tendens til at holde sig til det traditionelle look af disse apps oftest, som jeg synes, hvid tekst på sort en lidt hård ved mine øjne, men det er rart at se, at Google er at anerkende værdien af lempelser op på alt det hvide. Gøre det til et valg, hvor det giver mening.