Het Witte Huis gebruikt een andere video bij het vertellen van een leugen

0
65

Gisteren, in de Donald Trump van de eerste persconferentie na de tussentijdse verkiezingen die veegde een aantal van de Democraten in het Congres dinsdag nacht, CNN correspondent Jim Acosta was een omstreden interactie met de voorzitter. Die paar seconden zijn, in de afgelopen 24 uur, gestart met een landelijke gesprek over vervalste video.

“Ze zijn honderden en honderden mijlen afstand. Dat is niet een invasie,” Acosta zei, verwijzend naar de “caravan” van migranten om asiel aan te vragen in de VS die de Bazuin had gedemoniseerd in de aanloop naar de verkiezingen. “Ik denk dat je het moet laat ik uitvoeren van het land, loopt u CNN. Als je deed het goed, je ratings zou veel beter zijn,” Trump antwoordde. Als Acosta geprobeerd om een andere vraag stellen, een Wit Huis intern ging om en grijp de mic van hem — “excuseer, mevrouw,” zei hij, en de volgende twee seconden gestart met een hele nieuws-cyclus. Acosta geblokkeerd behulp van het grijpen naar de mic. Trump genoemd Acosta “grof” en een “verschrikkelijke persoon,” blijkbaar in een reactie, en later die dag ingetrokken zijn druk badge.

Die vier-tweede exchange — in die Acosta beweegt zijn hand weg te duwen van de stagiair (arm —werd gevangen genomen door C-SPAN en andere nieuwsdiensten, maar twee extra versies werden gedeeld: één van Infowars en één van de Pers-Secretaris Sarah Huckabee Sanders.

Vele verkooppunten gemeld dat de video ‘ s hadden gesleuteld, en hoe, met inbegrip van De Washington Post en Snel Bedrijf. Iets was zeker anders, maar met alle speculaties was het moeilijk om precies te begrijpen wat hen verschillend. Zo kwam ik in contact met een vriend van mij, video producer Jamison Hermann, om een betere grip op.

Op het eerste gezicht, hij zegt dat “ze versneld de clip te benadrukken van de beweging” — de video-snelheden wanneer Acosta ‘ s hand contact maakt met de intern arm. “Je kunt zien dat de opgeheven hand op de achtergrond beweegt sneller, en haar gezicht verandert snel, en de man aan de linkerkant druppels zijn microfoon neer op heuphoogte sneller”, legt hij uit. Het overlappen van de twee video ‘s in hetzelfde frame, zegt hij, is de beste manier om aan te tonen hoe het precies verschilt: de Druk op de Secretaris van de video duidelijk versnelt op het moment Acosta’ s hand raakt de stagiair arm.

Video vergelijking met dank aan Jamison Hermann (@jhermann)

“Dit is niet alleen frame blending, wat zou er gebeuren als je getranscodeerd van verschillende frame rates,” Hermann zei. “het is een slordig gedaan snelheid van de verandering op de beelden zelf.”

Het Punt s design director William Joel is het ermee eens. “Ik kan niet zeggen voor de zekerheid dat Infowars versneld of vertraagd hun beelden, maar het is verdacht dat toen de twee clips die over elkaar geschoven zijn de enige keer zien we een discrepantie is op het moment in kwestie,” zegt hij. “Als dit echt een gevolg zijn van” ghosting of sommige frame-rate van het verschil van de verschillende grondstoffen, die u zou verwachten te zien dezelfde ghosting over de hele clip, niet alleen tijdens één specifiek moment.”

Terwijl de video de regering gedeeld blijkt inderdaad worden gesleuteld, gezien deze toediening s track record met liegen zonder het gebruik van visuele hulpmiddelen, het niet echt nodig is. Het echte probleem hier is hoe Sanders en de president moedig lied aan het publiek en iedereen in de kamer gisteravond aan de bar een verslaggever die ze niet willen van vragen rechtstreeks. Het was brute kracht uitgeoefend in de dienst van het uitbreiden van hun controle.

De video Sanders gedeelde was een leugen, en had Infowars en Sanders maakte dezelfde beschuldigingen tegen Acosta, met exact dezelfde clip C-SPAN en NBC deden, hun supporters zou het waarschijnlijk nog geloofd hebben de regering beweert. President Trump heeft bewezen vrijwel niet in staat om een speech te geven zonder in ten minste een paar leugens over zijn vijanden of over zijn prestaties, maar wat is het prachtig in dit incident is hoe ver Sanders is bereid om te rekken liggen op de president ‘ s naam. De technische details van de video, of het was gesleuteld waren of niet een voorwendsel zijn voor Trump is de voortdurende aanvallen op de pers.

Er is een gesprek over dit in het tijdperk van de deepfakes, wanneer goedkope en eenvoudige beeldbewerking betekent dat zien geloven is niet langer het evangelie. Een halve eeuw geleden de beelden van de Civil Rights movement — demonstranten aangevallen door honden en gespoten door firehoses — kunnen overtuigen van President Lyndon Johnson en het Amerikaanse publiek dat de toekenning van de volledige franchise zwarte Amerikanen was het juiste ding om te doen. Donald Trump, aan de andere kant, verschijnt gebogen over het ondermijnt het vertrouwen van het publiek in wat ze zien, te versterken en zijn macht als president en koe burgers in het accepteren van zijn steeds vaker brutale beleid. Wat vaak verkeerd begrepen over propaganda is de bedoeling: het punt is niet verkeerd in te lichten — het is om mensen te vragen wat echt is, wat bewijsbaar. Het is bedoeld te delen.