Hør: Hvorfor Microsofts Surface-Hovedtelefoner er en big deal

0
45

Nul

Overfladen hovedtelefoner er store og komfortable, og bandet justerer ned for let til at passe i mit hoved (hvilket er små i henhold til alle mine fletninger — nogle hovedtelefoner får ikke små nok og sidde en smule over mit hoved). Det er også udvider stort nok til, at Simon er temmelig stor (størrelse 7 3/4) hoved.

De er også smart, så snart du tager dem ud, de automatisk pause, hvad du lytter til, så snart du sætter dem på, at de automatisk starter det med at spille igen. Som ikke behøver en særlig app, jeg prøvede dem ud med Spotify. Hvis automatisk afspilning ikke virker, kan du trykke på en af de knaster til at afspille og standse afspilningen midlertidigt.

Lydkvaliteten er fremragende. Jeg brugte min standard hovedtelefon-test spor; Slyngel fra Aerial Grænser af Michael Hedges er en tæt-optaget med mikrofon optagelse af akustisk guitar, hvor du kan høre hans fingre glide over strengene i fantastiske detaljer. Dråbeformet fra Mezzanin ved Massive Angreb er hvordan jeg prøve bas; med en gennemsnitlig par hovedtelefoner eller højttalere, vil du begynde at høre bassen, der åbner styr på omkring fire sekunder. Om virkelig god lyd kit ved lav lydstyrke, du begynder at høre det om to sekunder. På Overfladen Hovedtelefoner, jeg hørte tydelig hørbar bas i måske en tiendedel af et sekund på et track, som jeg er vant til at tænke starter med stilhed. Det er virkelig imponerende.

surface-headphones-4-1024x1024.jpg

Venstre cam sving som en vælger for at justere støjreduktion, højre roterer til at styre volumen.

Billede: Microsoft

Venstre cam sving som en vælger for at justere støjreduktion, højre roterer til at styre volumen. Det virker meget glat. På den støjende expo-gulvtæppe, støjreduktion fungerer temmelig godt, og jeg kan knap nok høre den person, der taler lige ud for mig, og jeg kan sagtens ignorere dem, al den baggrundsstøj, der er gået, selv om det dunkende bas fra DJ booth et par meter væk er hørbar. Der er ingen skændsel, klipning eller forvrængning i lyden, noget jeg har bemærket sammen med andre aktive støjreducerende systemer.

Når jeg slå støjreduktion ned og den omgivende lyd op, jeg kan høre personer, der taler til mig. Jeg kan også høre hele rummet stikprøven, herunder lyd fra en lang vej tværs af rummet, hvor en person spiller et racing-spil, og en anden er at holde en tale. Og hvad når jeg begynder at tænke på hvad der ellers hovedtelefoner kan være, andet end at vise nogle flotte lyd-teknologi, som Microsoft ingeniører ske at være god til efter at skabe spatialized lyd i HoloLens, og give Microsoft en anden produkt til at sætte Overfladen navn på (dette er ikke en dårlig måde at langsomt udvide navn ud over computere).

Overfladen team overvejet og afvist tanken om et boom mikrofon, som ville have gjort hovedtelefoner til at ligne en gaming rig-men ville også have været ideelt for talegenkendelse og sætte Cortana på dit hoved. Men den vifte af mikrofoner, der opfanger baggrundsstøj for at annullere det ville også gøre temmelig godt til at opfange indlæg, så du kan forestille dig at spørge Cortana på din PC retninger eller at en timer på den måde kan du med Påberåbe sig, eller selv at ringe til nogen på Skype.

SE: 20 pro tips til at gøre Windows 10 arbejde på den måde, du ønsker (gratis PDF)

Overfladen Hovedtelefoner vil også arbejde meget godt for Microsoft ‘ s teknologier ligesom Lydbilledet, som er til at beskrive den verden, de går igennem til dem med begrænset udsyn, uden at blokere lyden af denne verden, at de er afhængige af at tolke det. Det nytter ikke noget at fortælle en svagtseende person, at de har nået hjørnet af gaden, og den restaurant som de ønsker, er på den anden side af vejen, hvis de ikke kan lytte til trafikken.

Microsoft har arbejdet med Jabra og AfterShokz, men da fokus på hjælpemidler AI stiger, det giver mening for Microsoft at have sin egen hardware-især som værktøjer, der kan lide live oversættelse bliver tilgængelige; du kommer til at ønsker at være i stand til at høre, hvad der sker omkring dig så godt som at høre en oversættelse af den person, du taler til.

På en måde, støj annullering, der gør Overfladen Hovedtelefoner noget af en blandet virkelighed enhed; i stedet for at beklæde hologrammer, kan de tilføje en ekstra lydspor til verden omkring dig, med så meget af baggrunden lyd, som du ønsker stadig hørbare.

Det er en interessant tilgang til ubiquitous computing, der er ved at blive mere og mere almindelige, hvor teknologien er ikke så meget usynlig i det rigtige sted. Og der kan være nyttig for næsten alle.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING

Under Overfladen, Microsoft er ikke den nye Apple

En omhyggelig opmærksomhed på hardware detaljer ikke en virksomhed upending gøre.

Microsofts nye Batteri Grænse: Overfladen 50% afgift fælles landbrugspolitik har til formål at give længere batterilevetid

Microsoft tilføjer en ny funktion, der kan forlænge livet af Overflade-enheder ” – batterier, når de er i konstant tilsluttet.

Microsoft Surface Hovedtelefoner (CNET)

Udviklet i al hemmelighed for tre år, Microsoft Surface Hovedtelefoner er bygget til at konkurrere med modeller fra Bose og Sony.

Microsofts Surface Alle Adgang til en satsning, at hardware som en service kan arbejde (med et Office 365-assist)

Microsoft Surface Alle Adgang er et forsøg på, at en leasing/abonnement model kan være tiltalende for mainstream hardware kunder.

Microsoft er opdateret Surface Pro, Bærbar computer og Studio: Nye specifikationer, priser, tilgængelighed

Microsoft er rullende ud af sin Surface Pro 6, Overflade Laptop 2 og Overflade Studie 2 i dette efterår. Her er hvad du kan forvente.

Microsoft Surface Pro 6: Et cheat sheet (TechRepublic)

Microsoft Surface Pro 6 er en bærbar/tablet hybrid bygget til at udføre for en mobil arbejdsstyrke. Dette Surface Pro 6 cheat sheet detaljer den mobile enhed er specs, hvem den rammer, og hvorfor det er vigtigt.

Relaterede Emner:

Kunstig Intelligens

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre

0