Telepresence indstillet til at surge (men ikke i de traditionelle kontorer)

0
51

Nul

robodoc.jpg

Markedet for telepresence-robotter, som giver eksterne arbejdstagere til at stråle i langt off steder, er indstillet til at stige. Men nogle af de største vækst ser ud til at komme fra en uventet sektor: Sundhed.

Ifølge ny forskning fra analysefirmaet Rapport Linker de telepresence markedet generelt vil være værd $312 millioner af år 2022. Det er over en to-fold stigning fra det nuværende marked størrelsen af $145.8 mio.

Også: Fejl i telepresence robotter giver hackere adgang til billeder, video-feeds

Meget af denne vækst vil komme fra udbydere af sundhedsydelser, der er ved at vedtage telepresence som en måde at udvide sig og øge rækkevidden af medicinske eksperter. Telepresence har længe været tilbudt som en potentiel oprydning værktøj til spørgsmål om adgang i sundhedsvæsenet.

Ifølge rapporten:

Markedet for sundhedsydelser programmer forventes at vokse på højeste CAGR under 2018-2023. Fjernstyrede telepresence robotter muligt for læger at interagere med deres patienter til rådgivning og uddannelse. Forskere har udviklet telepresence-robotter, der kan bruges til remote operation for at redde liv, og kan styres via fjernbetjening kirurger.

En af de største drivkræfter bag at skubbe har været i militæret.

“Vores soldater kan blive isoleret i 72 timer eller mere, kræver langvarig felt pleje, hvis såret i et barsk miljø,” Army General-Løjtnant Gen. Nadja Vest for nylig fortalte Military.com.

Ideen er, at kirurgiske eksperter kan stråle til ethvert sted på jorden og give kirurgisk hører eller udføre egentlige operationer via telepresence robot.

Mere traditionelle telepresence robotter har haft en hårdere vej. Når udråbt som den sølv kugle for mange lidelser, som rammer fordelt arbejdsstyrke, tech har set langt langsommere vedtagelse, end mange forudså.

Men sundhedsvæsenet er blevet et perfekt miljø for teknologi. Hospitaler er semi-strukturerede miljøer, hvilket gør dem velegnet til mobile robotter. Der er også en svær arbejdskraft stykket i sundhedsydelser, særligt med sygeplejersker. Telepresence robotter gør det muligt for mindre stabe til at have en bredere rækkevidde.

Forudsigelser som denne er notorisk upræcise (en anden rapport anslår, telepresence robotter vil være værd $8 milliarder i 2023). Men fremkomsten af sundhedsydelser som en primær adoptant af den teknologi, der er passende.

Den robot revolution er over os, men fra biler til hjem støvsugere, automatisering teknologi synes at være at gøre indhug i arenaer, der ikke var helt forventet.

Mere robotteknologi

Robotteknologi i erhvervslivet: Alt, hvad mennesker har brug for at vide

Nytænkning er død. Men er det marked, nytænkning, samarbejde robotteknologi?

Killer robotter, AI skal være forbudt, siger FN-chef

Psychophysics, og den bizarre videnskaben bag robotter, der ved, hvad vi ønsker

Robotter med bløde hænder vil ændre verden. Her er hvorfor.

Robotter ikke ønsker at tage din elendige kontor job (CNET)

5 ting at vide om bløde robotteknologi
(TechRepublic)

Relaterede Emner:

Innovation

CXO

Kunstig Intelligens

0