Talend køber Søm til at udvide sin portefølje med selvbetjening

0
47

Nul

talend-logo.png

Talend, hvis open source fortælling fokuseret på en udvidelse af ETL-markedet, søger nu for at tilføje en ny post niveau cloud service niveau til sin portefølje. Det er at købe Søm, en 2-årig Philadelphia-baserede spin-off af RJ Metrics for $60 millioner i kontanter.

Sy tilbyder en cloud-baseret selv-service, som tilbyder at automatiserer data indtagelse rørledninger i skyen. Det er en ny plads, hvor de nærmeste konkurrenter er Alooma og Fivetran, men også hvor Sammenflydende og StreamSets spille.

I sine to år, Sting har allerede opbygget en kundebase på mere end 1000 kunder. Den service var designet til at tilbyde en enklere alternativ til at erhverve sig og indtage data til cloud-baserede data warehouses. Som en proces, der kræver ETL, Sy fokuserer på at automatisere behandlingen af udtrække, flytte og indlæsning af data til cloud data warehouse mål. Betydeligt, hvad det ikke gør, er at omdanne en del — de betjenes opfattelse er, at opgaven vil blive udført inde i databasen, er at drage fordel af den billige beregne cykler til rådighed i cloud-baserede tjenester.

For Talend, erhvervelse er om at tilføje en ny post-niveau tier, der sænker barrieren for kunder, udvide sine adresserbare marked. Med Tableau, der har vist levedygtighed af self-service i analytics, er efterspørgslen vokset til værktøj, der reducerer eller eliminerer behovet for IT-personale. Cloud-baseret analyse-tjenester såsom Power BI og Amazon QuickSight har yderligere næring forventninger. Fremkomsten af data forberedelse værktøjer, der erstatter behovet for forståelse database skema med simple Excel-lignende regneark grænseflader til transformation af data har yderligere næring forventninger. Sy selv tager sig af alle de komplikationer af at køre data pipeline, minus transformation operationer.

På dag ét, at den idé ville være for Talend s transformation værktøjer til at samle op, hvor Sy blade ud. Men længere løb, er det virkelige mål for den overtagne virksomhed for Talend til at anvende den ekspertise, Sy team — som vil forblive i Philadelphia, hvor det er altid sunny — at anvende deres design tænkning til nogle af de flagskibe produkter. I den forstand, at det kunne blive en slags omvendt virksomhedsovertagelse, hvor de færdigheder, den 30-person erhvervede selskab, smitter af på forældrene, at tal over tusind medarbejdere. Med dybere lommer, Talend har til hensigt at udvide Sy team.

Talend har endnu ikke annonceret en slutdato for aftalen.

Relaterede Emner:

Cloud

Digital Transformation

Robotteknologi

Tingenes Internet

Innovation

Virksomhedens Software

0