Vad är din favorit LG V40 ThinQ fall?

0
61

Du har fått massor av bra telefoner att välja mellan i år och en som kan glida under radarn är LG V40.

Den V40 kan vara att bli överskuggade av telefoner som Galaxy Not 9, OnePlus 6T, och Pixel 3, men om du kan hitta den på rea här julen, det är absolut värt en titt.

LG valt att använda ett glas tillbaka för V40, och som sådana, måste du plocka upp ett bra fall för telefonen om du väljer att köpa det. Vad är några av de bästa som finns där ute? Här är vad AC forum samhället tycker.

Cuda13
11-02-2018 10:31 PM

Jag har tuff rustning fall och i ett fall som inte är tänkt att vara ett lite beefier än smal rustning och robust armor jag tycker att det är ganska smal. Jag är fortfarande anpassa sig till skillnaden i storlek av den här telefonen vs min gamla Motorola X i Ren trots. Jag är inte ledsen att jag köpte den.

Svara

Bl00dRunzC0ld
11-02-2018 11:18 PM

Jag använder Ringke Onyx fall. Endast $7.99 på Amazon

Svara

flyingkytez
11-03-2018 05:02 PM

Kan inte gå fel med Spigen. Mycket vackert utformad,.. fin matt finish TPU för bättre grepp och konturerade kanter för komfort.. det är tillräckligt tjock för att skydda från drops..

Svara

nolerltw
11-03-2018 09:08 PM

Jag har för närvarande två. En Spigen Liquied Crystal för på jobbet där jag är mer troligt att du tappar den och en ORNARTO V40 Fall för när jag är hemma och “säkrare. Jag gillar båda mycket som de båda lägga bra grepp, Spigen är mycket bättre skydd även om det naturligtvis inte är så smal.

Svara

Vad säger du? Vad är din favorit LG V40 fall?

Gå med i konversationen i forum!