Marvel Avengers ‘ s 4 er officielt kaldes Avengers: Slutspil, modtager tidligere udgivelse dato

0
11

Avengers 4. endelig har et navn — og for begejstrede fans forudse slutningen af Marvel ‘ s nuværende Filmisk Univers, en ny udgivelsesdato.

Avengers: Slutspil er den officielle titel for den endelige Avengers film i Marvel Cinematic Universe ‘ s 22-film-samling. Det vil blive frigivet engang i April i stedet for den tidligere annoncerede 3 Maj, 2019 udgivelsesdato. Disney ‘ s beslutning om at støde filmens udgivelse dato, er ikke så overraskende i betragtning af selskabet benyttede en lignende taktik for Avengers: Infinity-Krig tidligere i år. Dette giver Avengers: Slutspil ‘ s udgivelse i både STORBRITANNIEN og Usa til at falde sammen med en anden, hvilket gør det til en international begivenhed.

Avengers: Slutspil var første rygter om, som den officielle titel, der tidligere i år. “End Game” er en yderst populær titel, der anvendes i tegneserier, hvilket gør det til en dejlig tilbagevenden til fans af forskellige Marvel comic book-serie. Det er stadig en temmelig generisk titel, hvilket betyder, sultne fans på udkig efter noget at grave i, efterlades skuffet. Slutspil kunne også henvise til den endelig stå mellem den skurkagtige Thanos og de resterende superhelte søger at redde universet fra total ødelæggelse.

Der er ingen officielle udgivelsesdato for Avengers: Slutspil bare endnu — kun tidsramme fans har, er April 2019. Grænsen er nået ud til at Marvel Studios for at få flere oplysninger.