Verbeteren van de Sessie te Herstellen responsiviteit in Google Chrome

0
17

door Martin Brinkmann op December 07, 2018 in Google Chrome – Geen reacties

Google ‘ s Chrome browser laadt alle tabbladen op start als sessie te herstellen is ingeschakeld. Chrome-gebruikers die de browser met een klein aantal tabbladen niet merken dat eventuele problemen op dat gebied, maar gebruikers die het openen van enkele tientallen of zelfs honderden tabbladen zullen merken dat de sessie te herstellen vertraagt de start van de browser.

Gebruikers kunnen de prestaties probleem terwijl de tabs zijn hersteld. De Chrome-extensie Native Lui Tabbladen bood een oplossing voor dit door alleen het laden van het actieve tabblad sessie opnieuw opstarten. Google trok de uitbreiding van de Winkel en terwijl het nog beschikbaar is, is het feit dat het niet beschikbaar in de Chrome Web Store betekent dat het wordt genegeerd door de meerderheid van Chrome-gebruikers, en zelfs degenen die last hebben van problemen met de prestaties tijdens de browser start.

Google Chrome bevat twee experimentele vlaggen die gebruikers kunnen instellen op ingeschakeld te verbeteren sessie te herstellen en prestaties.

chrome session restore improve

  • Oneindige Sessie te Herstellen — Vermindert het aantal tabbladen worden geladen tegelijkertijd tijdens de sessie herstellen, verbeteren de reactiesnelheid van de voorgrond tab.
  • Pagina Bijna niet actief-sessie te herstellen gebruik een definitie van het laden die wacht voor de CPU en het netwerk roest.

De twee vlaggen zijn beschikbaar op alle desktop-versies van Chrome — Windows, Mac en Linux en Chrome OS. Alles wat u hoeft te doen is beide vlaggen op ingeschakeld en start u Google Chrome opnieuw te profiteren van de functionaliteit; hier is hoe dat is gebeurd in detail:

  1. Laden chrome://flags/#oneindige-sessie te herstellen in de adresbalk van Chrome te geven de eerste vlag in de browser.
  2. Gebruik het menu aan de rechterkant in te stellen op Ingeschakeld. Negeer de prompt Opnieuw voor nu.
  3. Laden chrome://flags/#pagina-bijna-actief in de adresbalk van Chrome.
  4. Gebruik het menu aan de rechterkant in te stellen op Ingeschakeld .
  5. Start de browser Google Chrome.

Je ziet daarna dat van Chrome opstarten prestaties heeft verbeterd; de browser mogelijk niet hangen of bevriezen meer op te starten, of kan voelen als het loopt. Kilometerstand varieert omdat dit afhangt van een aantal factoren; voel je vrij om een reactie hieronder om mij te laten weten hoe dit werkte.

Chrome laadt alle tabbladen die geopend waren in de laatste sessie op te starten, maar zal dat niet alles in een keer niet meer.

Een kern van het verschil met Autochtone Lui Tabbladen is dat Chrome interne functie laadt alle tabbladen uiteindelijk terwijl de uitbreiding niet. Tabbladen worden geladen wanneer u overschakelt naar hen in Chrome wanneer u de extensie, maar niet automatisch in, als er voldoende middelen beschikbaar zijn om het te rechtvaardigen.

Nu Je: Hoe is uw browser opstarten prestaties?