Alexa nu ved, hvordan høj svaner flyve tak til Wolfram Alpha

0
18

Amazon ‘ s Alexa er nu at få en Wolfram Alpha integration, der vil gøre det muligt at besvare måde mere matematik og videnskab spørgsmål. Funktionen er allerede til rådighed for nogle mennesker, men du skal ikke forvente at se det lige med det samme.

Alexa typisk kilder sin viden fra sites som Wikipedia, Yelp, Accuweather, og Stats.com men før denne seneste integration, det var egentlig ikke har et svar til hård geografi, historie, eller andre tekniske undersøgelser. Nu med Wolfram Alpha ‘ s hjælp, Alexa kan feltet spørgsmål som, hvor høje gøre svaner flyve, hvor mange ark papir, der vil passe ind i et ringbind, og hvor hurtigt er vinden blæser lige nu. Wolfram Alpha er en ressource, som skolerne bruger nogle gange som en pålidelig kilde til information.

Det skal bemærkes, at Apple ‘ s rival smart assistent Siri, for alle sine andre mangler, har haft en Wolfram Alpha integration, da iPhone 4S blev lanceret i 2011, mens Google Assistent stadig ikke tilbyde Wolfram, men foretrækker at stole på sin egen søgemaskine. Google ‘ s mangel på Wolfram Alpha betyder, at det mister ud på nogle af de matematiske problemer og gåder service kan løse. I sidste ende, synes det, jo flere kilder en smart assistant kan trække fra, jo bedre.