FCC slams rumflyvning selskab med $900,000 fint over ulovlige satellit-lancering

0
20

Plads start Sværm Teknologier, som blev lanceret fire små satellitter, der uden godkendelse fra regeringen tidligere i år, har indvilget i at betale $900.000 til den AMERIKANSKE Statskasse for uautoriseret flyvning. Det fine er en del af et forlig med Federal Communications Commission, som undersøgte hændelsen. Virksomheden vil også nødt til at overholde en “streng overholdelse af plan” og skal forelægge ekstra dokumentation til FCC, når det håber at lancere flere satellitter i fremtiden.

Sværm Teknologier er en forholdsvis ny spiller på den plads, felt, med håb om i sidste ende at sende op til 100 satellitter i kredsløb for at stråle globale internet-dækning til Jorden for de tilsluttede enheder. On January 12th, selskabet lancerede sin første satellitter på en Indisk PSLV raket, fire små enheder, kendt som SpaceBEEs. Men, det snart opstod efter lanceringen, der Sværmer var blevet nægtet licens til satellitter af FCC, som er ansvarlig for at udpege, hvilke radiofrekvenser AMERIKANSKE virksomheder kan bruge til at kommunikere med deres rumfartøjer. Agenturet var bekymrede for, at SpaceBEEs var for små og ville være vanskeligt at spore fra Jorden, hvilket gør det svært at vide, om de kan kollidere med andre satellitter.

en del af et forlig med Federal Communications Commission

I Marts, FCC åbnet en undersøgelse af hændelsen. Agenturet fandt, at der ikke kun havde Sværm lanceret uden en licens, men det havde også anvendes ulovligt jorden kommunikation stationer i Georgien til at kommunikere med satellitterne for over en uge, mens rumfartøjet var i kredsløb. Plus, virksomheden havde gjort noget ulovligt forsøg med vejret, balloner og andet udstyr, før lanceringen. FCC-er ansvarlig for at godkende alle disse procedurer, men havde ikke godkendt Sværm til at gøre dem.

En Sværm er 1/4U SpaceBEE satellitter.

Foto: venligst Udlånt af Sværm

Sammen med at betale en massiv bøde, Sværm er enige om at forelægge rapporter til FCC før hver satellit lanceringen den ønsker at gøre for de næste tre år. Disse rapporter skal indeholde alle de oplysninger om den løfteraket, der vil bære satellitter, tid og sted for lanceringen, og kontakt oplysninger, for der er at koordinere lanceringen. Og Sværm til at gøre dette til en masse, også. Rapporter skal indsendes inden for fem dage af Sværm at købe en tur på en raket, eller inden 45 dage efter flyvningen. Supplerende rapporter skal indsendes, når satellitter er afsendt for at blive integreret på raketten, når satellitter er faktisk integreret, og omkring den tid lanceringen skulle finde sted.

Inden for de næste to måneder, Sværm skal også oprette sine egne “compliance plan” og udpege en overvågningsansvarlig at sørg for, at selskabet overholder alle de regler, der omgiver en satellit lanceringen. Dette indebærer, at skabelsen af klart definerede procedurer og tjeklister, at alle ansatte skal følge for at bekræfte, at FCC ‘ s licenskrav, opfyldes.

FCC-Kommissær Michael O’Rielly sagde FCC-grænserne (og Sværm var kommet til en anden aftale tidligere, men nogle inden for agenturet anses for forliget er for lavt, og i sidste ende afvist det. Forhandlingerne var at genoptage igen for at nå det endelige aftale. Og nu, Sværm siger, at det vil være i overensstemmelse med alle vilkår. “Vi acceptere afgørelsen af FCC, som afspejles i sit samtykke dekret, og sætter pris på FCC’ s igangværende støtte til Sværm ‘ s mission,” Sara Spangelo, Sværm ‘ s CEO og co-founder, sagde i en erklæring til Randen.

“den negative presseomtale er tilbøjelige til at forhindre, at dette selskab og andre fra at forsøge at gøre det igen.”

I fremtiden, FCC siger, at det vil gennemgå Sværm ‘ s lancering af applikationer på en case-by-case basis. Men det forekommer sandsynligt, at virksomheden vil få licenser i fremtiden. I virkeligheden, bureau, der allerede er godkendt lanceringen af yderligere tre Swarm-satellitter, der med succes fløj til plads på toppen af en SpaceX Falcon 9 raket i begyndelsen af December. Og FCC siger, at der siden januar hændelse, Sværm, der ikke er involveret i yderligere uautoriseret satellit-aktivitet.

Dagens forlig kan tjene som et effektivt middel for andre satellitoperatører, især nystartede virksomheder, som måske overveje opsendelse af satellitter uden en licens. Efter at have at gøre endnu mere papirarbejde for at gå til rummet, vil kunne mindske effektiviteten, og en bøde på næsten $1 million er ikke et lille beløb, selv for virksomheder vant til at håndtere astronomiske summer af penge. Men udgifterne til deres offentlige omdømme kan være endnu mere effektiv end den slag til deres bank konto. “Størrelsen af den idømte straf er formentlig ikke stort nok til at afskrække fremtidige adfærd, men den negative presseomtale er tilbøjelige til at forhindre, at dette selskab og andre fra at forsøge at gøre det igen,” O’Rielly sagde i en erklæring.

Og for at forstærke dens alvor, FCC også sendt en rådgivende i April, advarsel for andre satellitoperatører ikke at gøre, hvad Sværm gjorde, eller andet de vil også lide under konsekvenserne.

“Vi vil aggressivt håndhæve FCC’ s krav om, at virksomhederne søger FCC-godkendelse forud for implementering og drift af kommunikations-satellitter og jordstationer,” Rosemary Harald, Chef for FCC ‘ s Håndhævelse Bureau, sagde i en erklæring. “Disse vigtige forpligtelser beskytte andre erhvervsdrivende mod radiostøj og kollisioner, der gør plads til et sikrere sted til at fungere.”